2777
2789
عنوان

شوهرم میگ باید بچه برادرشو نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 93 پست
یک ماه تو رمضون مواظب بودم مادرشوهرمم همش خواب بود الان یک هفته خونه بابامم ب شوهرم گفتم منو ببر از ...

خوب کردی ، بهش بگو من به اندازه کافی به خانوادت خدمت کردم نمیخوام اونجا باشم ، اگه اومد با چرب زبونی نظرت جلب کنه کوتاه نیا سر حرفت بمون تا بتونی خواسته ات رو انجام بدی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی ، بهش بگو من به اندازه کافی به خانوادت خدمت کردم نمیخوام اونجا باشم ، اگه اومد با چرب زبونی ...

الان میگ 4 5 ماه تحمل کن یه کاریش میکنم 

ولی میدونم باز همون اش و کاسه اس

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

شما  هم بگو اگه خونه به نامم نزنی و حقوق و بیمه شخصی نداشته باشم خودت به چه دردی میخوری!!! 

عجبا 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

با جوابی که دادی معلومه از پسش برمیای

قرار نیست با هر دعوایی به طلاق فکر کنیم 

همین که دونفر جور باشن تو ازدواج مهمه

حمایتگری هم الان تو همه مردا کم شده

و باید یاد بگیریم با چه روشی کم کم درستشکنیم

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید

کاش این بچه ها ور دل ننه اشون میموندن و با ازدواج بقیه رو بیچاره نمیکردن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدین! لایک نکن جون هرکی دوست داری! نره غولا هم درخواست ندن.

الان میگ 4 5 ماه تحمل کن یه کاریش میکنم ولی میدونم باز همون اش و کاسه اس

تا وقتی تکلیف خودت مشخص نیست بچه میخوایی چیکار

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یک ماه تو رمضون مواظب بودم مادرشوهرمم همش خواب بود الان یک هفته خونه بابامم ب شوهرم گفتم منو ببر از ...

یا علی.جنوبی؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اصلاااا قبول نکن.دیگه میشه وظیفت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اتفاقا بنظرم اگر واقعا دلت واسه این طفلکا میسوزه حالا که مادرشون تمایل داره برگرده پس یه مدت اصلا بچهها رو نگه ندار.

انشالله که مادرشوهرت از پس بچهها برنمیاد و کلافه میشه و مادرشونو برمیگردونه.

گرچه شوهرت از همین حالا وظیفت میدونه که نگهشون داری دیگه چندماه بعدش رو خدا بخیر کنه

خواهرانه میگم تا خونت جدا نشد اصلا بفکر بچه نباش. بچههای برادرشوهرت و ببین......

اتفاقا بنظرم اگر واقعا دلت واسه این طفلکا میسوزه حالا که مادرشون تمایل داره برگرده پس یه مدت اصلا بچ ...

درسته می‌خوام خونه بابام بمونم اینم قبول نمیکنه میگ 5 ماه بیا تحمل کن 

ولی باز سعی میکنم ب بچه ها توجه نکنم ک مادرشوهر خودش کلافه بشه 

ک نمیشه اصلا ب یه ورشم نیس هی میگ بچه ها حالشون خوبه 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️