2777
2789
عنوان

ال دی بخورم

120 بازدید | 14 پست

بچه ها من ای یودی گذاشتم پارسال الان پریود نشدم  دوماهه علایم تنبلی تخمدان دارم با ای یودی ال  دی بخورم برا تنظیم پریودم؟

و اینکه ب نظرتون با شرایطی ک من دارم دکترم اجازه میده دستگاه ایودیم رو نگه دارم و درکنارش تنبلی تخمدان رو درمان کنم ؟ یا میگه دستگاه باید خارج بشه؟

حقیقتا از دردش میترسم و اینکه دکترم این ماه نمیاد مطب یعنی نمی تونم این ماه برم برا معاینه 

الان سیبیل در اوردم کلااااااااااااااافه ام کلااااااااااااااااافه.......

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیبیل دراوردم . شب ها نفخ شکم دارم صورتم مدام جوش میزنه  دست خودم نیس تا این دکتر بیاد اروم نمیگگیرم

عزیزم سوالت تخصصیه باید هم از دکتر خوب مشورت بگیری جانم

اره میدونم پریود نشدنم و این عوارض و دستگاهیی ک نمیخوام بذارمش کنار همه شون ذهنمو درگیر کردن  

سیبیل دراوردم . شب ها نفخ شکم دارم صورتم مدام جوش میزنه دست خودم نیس تا این دکتر بیاد اروم نمیگگیرم

سیبیلاتو وکس بنداز، بند بنداز😅 وایسا دکترت بیاد یه آزمایش هورمونی و سونوگرافی بده. اصولی درمان کن. پوستتم خوب میشه.

با هر کس مثل خودش  

سیبیلاتو وکس بنداز، بند بنداز😅 وایسا دکترت بیاد یه آزمایش هورمونی و سونوگرافی بده. اصولی درمان کن. ...

مرسی بنظرت میذاره ای یودی  رو نگهدارم؟خیلی از دردش میترسم