2777
2789
عنوان

لو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 50 پست

عزیزم چرا الکی به خودت عذاب وجدان میدی اونها باید هر چه زودتر از کشور ما برن و شرشون کم بشه. همه ی منابع کشور ما رو دارن به غارت میبرن خودشون هم اغلب خرابکار از آب در میان. 

دستتم درد نکنه گفتی. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بیشتر ببینید
عزیزم چرا الکی به خودت عذاب وجدان میدی اونها باید هر چه زودتر از کشور ما برن و شرشون کم بشه. همه ی م ...

خداببخشم مجبور بودم بخدا از ی طرفم اگ برن صاحب کار شوهرم ب دست و پای شوهرم میفته اذیتش نمیکنه دیگ وقتی نیرو نباشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسیو ندارم نوشهر غریبم اگ‌رفتن اینسری ک رفتن نرفتن بیرونشون کنن بیخیال میشم ۱۲نفرن دلم میسوزه از ی ...

دلت نسوزه بخدا پدرمنم چندین ساله کارگره یکجا پیشنهاد نگهبانی بهش نشده نمیزارن این اشغالامث زالو خون مارو دارن میخورن 

چرا فکرکردی حقوق کارگری بیشتر نمیشه؟ اینا نمیزارن 

چندنفر دیگم از فامیلمون هم کار ازاد دارن هرجا رفتن اینا بودن و هستن چقد مصالح اضافه میاد میدن بخودشون یا همون صاحبای خونه ها و اپارتمانا کلی وسیله میدن بهشون بجای اینک ب ادم ایرانی مستحق بدن 

زالو ان زالو اصلا دلت نسوزه چ متاهل چ مجرد اینا اتباع بیگانه ی غیرقانونی هستن هیچ کشوری اندازه ایران انقد مسخره بازی نشده ک 15میلیون زالود داشته باشه 

یارانه و اب وبرق و خورد و خوراک و... اینا روی همچی تاثیردارن ما نمیتونیم درست چیزی بخوریم اینا هروز پی خرید طلاان پی خرید غذای روزن دلت نسوزه توروخدا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دلت نسوزه بخدا پدرمنم چندین ساله کارگره یکجا پیشنهاد نگهبانی بهش نشده نمیزارن این اشغالامث زالو خون ...

آخه مطمینم با زنگ من ی نفرم کاری نمیکنن ۱۲نفرن ماعی۳۰تومن بیشتر بهشون میده صاحب کارش بعدحقوق ایرانیا۱۵تومنع میترسم بازبزنگم 

اجی مشکل اینه ک صاحب کار شوهرم خیلی بدذاته . سنش هم خیلی کمه . بعد شوهرمو اخراج می‌کنه زنگ میزنع هم ...

اخه شما مگه  اسمی از شوهرت اوردی ؟؟

حتا اگه خودت رو معرفی کرده باشی صاحب شرکت چمیدونه کی هستی . 

ولی نباید اسمی از شوهرت میاوردی. میتونستی با فکر قبلی خودت رو از  اهالی اون منطقه معرفی کنی و بگی خونت اون نزدیکی ها هست و بخاطر اونا شوهرت رو اخراج کردن  ماخودمون پشت خونمون یه انبار میوه خیلی بزرگ هست توش کانکس پر اف غ ا ن هست . منتها خیلی ساله هستن و هیچ مزاحمتی برای کسی ندرن تازه ایرانیا هم میرن برای نگهبانی و بار خالی کردن . ماهم لوشون ندادیم .  منتها اومدن بردنشون 

احتمالا یکی از همسایه هامون لوشون داده ولی کسی نمیدونه که کی 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

آخه مطمینم با زنگ من ی نفرم کاری نمیکنن ۱۲نفرن ماعی۳۰تومن بیشتر بهشون میده صاحب کارش بعدحقوق ایرانیا ...

نترس زنگ بزن بگو من ی شهروند ایرانیم و دیدم وظیفتونه پیگیری کنین از خطای مختلف زنگ بزن و بده همسایه یا دوستی کسی ام بگ

شما حاضری خودت که این همه ساله داری برای کسی کار میکنی اخراج بشی بعد یکی دیگه از یه کشور دیگه بیاد ...

خانم من فقط 19 سالمه..

سابقه کار و اینا هم ندارم که بدونم باید دلرحم شد یا نه

من صرفا نظرم رو گفتم 

ولی غیر ممکنه بخاطر چند نفر همه رو اخراج کنند مگه شهر هرته؟

اتباع ها اصلا از قیافشون معلومه که ایرانی نیستن یا مثلا میتونستن شناسنامه اینا ببرن و محل سکونت و اینا رو نشون بدن که اخراج نشن

نترس زنگ بزن بگو من ی شهروند ایرانیم و دیدم وظیفتونه پیگیری کنین از خطای مختلف زنگ بزن و بده همسایه ...

نمیخام کسی بفهمه بهم والا . کسیم نمی‌شناسم اینجا گفتم توشهرغریبم  بهتون. میترسم ب کسی هم بگم ب گوش شوهرم برسه

خداببخشم مجبور بودم بخدا از ی طرفم اگ برن صاحب کار شوهرم ب دست و پای شوهرم میفته اذیتش نمیکنه دیگ وق ...

باز هم میگی خدا ببخشه وقتی دولت خودش اعلام کرده که هر جا غیر مجاز دیدید اعلام کنید چرا خودت رو اذیت می‌کنی. من از همه شون حالم بهم میخوره مجاز و غیر مجازم نداره. توی همه ی پارک ها و محله هامون هستن. به شدت هم بی فرهنگ و داغونن. باید همه شون برن از این مملکت

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بیشتر ببینید
نمیخام کسی بفهمه بهم والا . کسیم نمی‌شناسم اینجا گفتم توشهرغریبم بهتون. میترسم ب کسی هم بگم ب گوش ش ...

پس پیگیرنشو

مجبور شدم خسته شدم از بس شوهرمو هروز اخراج کردن و بش گفتن بجات ی نیرو افغان میاریم نمیتونه اسم حقوق ...

من پدربزرگ هم تو باغ و باغچه افغان کار میداد

ولی بهشون پول کمتری میداد و چون اونا هم غیر قانونی کار میکردن جیکشون در نمیومد

فکر کنم همین افغان هایی که کار میکردن هم با نصف حقوق شوهر شما کار میکردن چون نمیتونن اعتارض کنن