2777
2789
عنوان

من هنوز به اوج نرسیدم

209 بازدید | 11 پست

من هنوز به اوج نرسیدم

ولی اونا از همین حالا دارن ازم متنفر میشن

"حالا برعکسشو بخون"

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ۰۶:۳۰ صبح و کسی که از ۴ بیدارِ و الان ضعف داره، جمله سنگین بود😵‍💫😵‍💫

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
برای ۰۶:۳۰ صبح و کسی که از ۴ بیدارِ و الان ضعف داره، جمله سنگین بود😵‍💫😵‍💫

هلو خانم چطوره

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
من که هشت ساعت خواب کافی و ارومی هم داشتم خیلی سنگین بود:)

😁🥰🤝

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
هلو خانم چطوره

خوبه خداروشکر فقط نمیزاره منه بینوا بخوابم خیلی داغونم، این دو سه روز 🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید