2777
2789

تو مدرسه و کلاس سوم 

در کتاب هدیه های اسمانی بهشون تمام آدابش رو یاد میدن

و براشون جشن میگیرن و نمازخونه میرن هر هفته

حتی جشن تکلیفم مدرسه میگیره و بهشون جا نماز و چادر هدیه میده

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتم دیگه عزیزم چندبار تاپیک میزنی 

حدیث داریم از سن 7 سالگی به بعد کم کم عادت بدین بچه هارو به نماز که سن تکلیف عادت کنن و نماز خون بشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
من از بچگی بابام یادم داد ولی هیچوقت کسی مجبورم نکرد بخونم خداروشکرهیچوقتم سر دین اجباری نبودکلا خوب ...

خب الان با اینک ک یادت دادنت مجبورتم نکردن علاقه بهش داری؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

کلاس اول کم کم مثلا واسش جانماز بخری.. بعدا جشن تکلیف واسش بگیری که بمونه توذهنش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

خب الان با اینک ک یادت دادنت مجبورتم نکردن علاقه بهش داری؟

آره چون با میل خودم بوده

مطمئنم اگه مجبورم میکردن یه ضد خدایی میشدم که دومی نداشت چون من کلا لجبازم چیزی نباید به تحمیل شه

کاربری مال ۲ نفره🦥

سلام آشنایی اولیه با رفتن به مسجد و حسینیه در کنارش یم هدیه گرفتن یا خوش اخلاق تر شدن ، اینا غیر مستقیم تاثیر می‌زاره... بعدشم طوری باید باشه که بچه حس و حوصلش رو داشته باشه یا این شوق ایجاد بشه اما نباید شرطی به دریافت جایزه بشه اونوقت اگه جایژه خبری نباشه اونکارم خبری نیست ، پیشنهاد میکنم شما با مجموعه بزرگ تنها مسیر آرامش آشنا بشید هم دوره متاهلی دارند هم دوره تربیت فرزند که خیلی از موارد رو گفتن . وسطای امضام معرفیشون کردم.

کانال تنها مسیر آرامش هم توی ایتاست. کافیه برید توی مرور گر گوشی  و توی اینترنت بنویسید کانال تنها مسیر آرامش. بعد که عضو شدید دنبال دوره تربیت فرزندشون باشید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

مزهبی نیستم

نمیخامم توهینی کنم 

فقط نظر دادم

نظر بچه تونو‌ بپرسین و پیش برین چی‌میخاد نماز میخاد یا فقط با خدا صحبت کنه

لطفا مزهبی ها ریپ نزنن روی‌پیامم دعوا نشه ممنونم عزیزان

مزهبی نیستمنمیخامم توهینی کنم فقط نظر دادمنظر بچه تونو‌ بپرسین و پیش برین چی‌میخاد نماز میخاد یا فقط ...

خب عزیزم هر نظری نقدی هم داره دیگه.

اگه مسلمان هستیم نماز واجبه.

خب عزیزم هر نظری نقدی هم داره دیگه.اگه مسلمان هستیم نماز واجبه.

نه بحثی‌نمیکنم

اما ربطی نداره

صحبت کردن با خدا اجباری نیس

یکی‌با نمازه

یکی بدون‌نماز

هیچ‌کس چیزی‌رو‌ اجباری نکرده قربون‌خدام برم

نه بحثی‌نمیکنماما ربطی ندارهصحبت کردن با خدا اجباری نیسیکی‌با نمازهیکی بدون‌نمازهیچ‌کس چیزی‌رو‌ اجبا ...

چی بگم....

اینو قبول دارم گاهی خدا چیزایی رو قبول می‌کنه که از اعماق قلبه.

ولی در مورد نماز بیشتر از این بحث نمیکنم که هیچ کدوم ناراحت نشیم.🌱