2777
2789
واقعا ! پس چیه میگن آدما رو هم اثر میذارن من برونگرام نه که شر و شیطون باشم نه شادابم خوش صحبت و خوش ...

بیشتر باهاش رفت و آمد کن چون خجالتی داریم تا خجالتی بعضیا دیگه اینقدر درونگران که حالت ازشون بهم میخوره هیچ جا هم با آدم نمیان و میگن راحت نیستم و آدمو زجر کش میکنن شوهر خودم برا خواستگاری و اینا خجالتی بود درحالی که مغازه دار هست و با مشتری در ارتباطه یعنی جلو من یا خانواده م آبم نمیخورد میگفت خجالت میکشم میپره داخل گلوم داخل دوران نامزدی من براش پرتقال پوست گرفتم دادم بهش بخوره یک تیکه گذاشت داخل دهنش دیدم به سرعت نور بلند شد گفت من برم کار دارم یعنی اینقدر به سرعت فرار کرد که دم در حیات خونه کفشاش رو پوشید بعد گفت میدونی چم بود چون روم نبود جلوتون چیزی بخورم پرتقاله پریده بود داخل گلوم روم نبود سرفه کنم منم فلنگ رو بستم در کل هم خجالتی نیست بسیار آدم اجتماعی هست چون اولین بارش بود با یه زن داشت ارتباط میگرفت حول میشد حالا شما هم بیشتر باهاش رفت و آمد کن ببین تا چه حد درونگرا هست  

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من درونگرام شوهرمم همین طور.برونگرا درونگرا تو فامیل دیدم ب مشکل خوردن.من با تنهایی عشق میکنم... سرو ...

مثل منی 😊

شوهر من برعکس فوق برونگرا و بیش فعاال، دیوونه شدم از دستش، آرامش ندارم همش دلم میخواد خونه نباشه💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
خب سخته اذیت میشین؟

ببین اوایل خییییلی ب مشکل خوردیم یعنی بخوام بگم تا ۲۴ ساعت طول میکشه و گریه میکنی البته نگران نباش چیزای دیگ‌ مثل حساسیت منم باعث این بحثا بود😅

مثلا من تو بحثامون داد و بیداد میکردم اون آروم بود من سعی میکنم حرف بزنم همون لحظه حل بشه شوهرم هیچی نمیگ سکوت میکنه و میزاره برای بعدا موقع عصبانیت یهو میبینی خوابش برده بعضی کارارو چندبار باید بگی انجام بده وَ هزارتا چیز دیگ 

البته ب شخصیت طرفم بستگی داره

بیشتر باهاش رفت و آمد کن چون خجالتی داریم تا خجالتی بعضیا دیگه اینقدر درونگران که حالت ازشون بهم میخ ...

خجالتی با درونگرا فرق داره هاااا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
وای چه خاطره باحالی 😍خوشبخت باشید عزیزممم

ممنون عزیزم همچنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
خجالتی با درونگرا فرق داره هاااا

آخه خیلی ها خجالتی رو با درونگرا رو باهم قاطی میکنن یا یکی میدونن منم یه مثال از زندگی خودم بهش گفتم ببینه روابط اجتماعیش چطوره چون زندگی کردن با آدم درونگرا واقعا سخته مخصوصا اگر یکیشون برونگرا باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه خیلی ها خجالتی رو با درونگرا رو باهم قاطی میکنن یا یکی میدونن منم یه مثال از زندگی خودم بهش گفتم ...

آره کلا کنار هم عذابن واسه همدیگه، مخصوصا اگر دوسر طیف باشن یعنی جفتشون خیلی شدید باشن

من شدیدا درونگرا و. با اعتماد به نفس، شوهرم به شدددت برونگرا و فاقد اعتماد به نفس😂

هرکی مارو میبینه میگه شما دوتا چ تناسبی داشتید آخه

بیشتر ببینید