2777
2789
عنوان

بچه ها اگ برید خاستگاری یه دختر موهاش کچل باشه 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست
🥲😂نگه دیوونه اس؟

نه بابا 

خواهر من ریزش موی شدید داره رسما کچل شده تک و توک مو داره 

شوهرش مثل روزای اول عاشقشه

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
آفرین عزیزم موفق باشی 💕من زمان کنکور خیلی دلم میخواست موهامو بزنم ولی هی دلم نمیومدد

موهای من خیلی بلند و پرپشت بود 

یکی از معلمام دیدع بود میگف خیلی زیباااست اینا

ولی بعد دید کچل کردم گف ب عقلت شک کردم دختر

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خواهر من ریزش موی شدید داره رسما کچل شده تک و توک مو داره شوهرش مثل روزای اول عاشقشه

ن من موهام کچل نیس در بیاد خیلی پرپشته

ولی الان کچلم😊😂

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

ن من موهام کچل نیس در بیاد خیلی پرپشتهولی الان کچلم😊😂

عبندازه روسری باحجاب بپوش

یاحقیقت بگو بهش

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

اصلا مهم نیست

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
اگ گف روسری تو درار

دیه مجبوری حقیقت بگی 

ولی برای من پسری که بگه روسری برادر کنسله