2777
2789
عنوان

شوهرم اگ این بلارو سرم آورده باشه چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 20 پست
مگه همه بچه میخوان؟ الان خود من بفهمم باردارم سکته میکنم

من بچه دار شدم در حالیکه قرار گذاشته بودیم زندگی بی بچه .. تا دیقه نود هم می خواستم بندازمش اما چون این کار قتله این کارو نکردم .. خدام عوضش همون بچه ایی که می خواستم رو بهم داد ‌.. و بارها باعث نجات زندگیم شد .. می دونم برا کسی که برنامه بچه دارشدن نداره سخت میشه .. اما باور کن اگه آدم بخواد می تونه از پسش بربیاد ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بچه دار شدم در حالیکه قرار گذاشته بودیم زندگی بی بچه .. تا دیقه نود هم می خواستم بندازمش اما چون ...

عزیزم دوتا داریم دیگ ۳ تا درتوان من نیست شوهر کم عقلمم تازه بهم گف فلان شب شاید ی قطره ....من بخدا اگ ی درصد بچه بچه بخوام...عمراااا دعا دعا میکنم نباشم بخدا پسرم تازه ۸ ماه و نیمه جونم کجاس اخه

عزیزم دوتا داریم دیگ ۳ تا درتوان من نیست شوهر کم عقلمم تازه بهم گف فلان شب شاید ی قطره ....من بخدا ا ...

سخته می دونم .. اما اگه اتفاق افتاده باشه نمی تونی به هیچ دلیلی آدم بکشی .. اونم یه طفل معصوم بی گناه که حتی به دنیام نیومده .. یادت باشه تقصیر خودت رو سررعایت نکردن نمی تونی سر بچه خالی کنی ..

اگه بچه دار شدی .. سعی کن بیشتر مواد مقوی بخوری و با تغییر سبک زندگیت برا خودت آسونترش کنی .. اگه شد هم از خونواده ات کمک بگیر ..