2777
2789
عنوان

کسی با گین آپ چاق شدددده

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 95 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگشت داره صددرصد اینا چی میخوری سیب زمینی درهفته سه بار بادام زمینی تخم مرغ مرغ بخوری ها چاق می ...

بخدا اشتها ندارم اصلا توان خوردن ندارم قبلاً خیلی غذا می‌خوردم اما الان اصلا انگیزه ندارم 

شیدا 🤍🦋

دوستم خورد ده کیلو چاق شد ولی بعدش سریع برگشت استعداد چاقی نداره....

حالا چه قرصی بخوریم لاغر بشیم 

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

ببین وقتی صورت چاق میشه دماغ آب می‌ره من صورتم بمدت سیل زمینی خیلی مصرف کردم هرکس میرسید می‌گفت چند ...

اره منم سال 96 تقریبا 76کیلو بودم دماغم خیلی کوچکتر از الان بود اما خب دیگه قد و وزنم با هم همخوانی نداشت و مجبور بودم چ بیرون چ تو خونه لباس گلو گشاد بپوشم سنمم بیشتر نشون میداد تا اینکه سال 99 بیست کیلو کم کردم طوری ک وکیلم وقتی منو دید نشناخت میگف لاغر کردی چقد جوونتر شدی 

بجز ترک پوستی عوارض دیگه ای نداشت؟؟برگشت نداشت وزنت ؟؟

من شنیدم آب زیر پوستت جمع میشه بعد ک اون آب دفع بشه پوستت شل و بد میشه .

چون همش هواهه،مگه الکیه آدم تو یه ماه ده کیلو چاق بشه.نکن کبدتو از کار می‌ندازیا

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

من خودمم لاغرم ارزومه چاق شم ترسیدم دیگه نخوردم

اونها معدشون زخم شده چون کورتن زیادی داخلشون بوده 

اطرافیانم خیلیا مصرف کردند دختر همسایمون با اینکه من لاغرم نصف من بود الان شبیه فرشته هاست پوستشم عالی ولی اون بعد از قطع کردن تغذیه رو قطع نکرد روزی هشت لیوان آب میخوره روزی یکی از این کاسه بزرگا گردو و بادام یکی کامل از کاسه گندم بوداده یکی کامل تخمه 

شیدا 🤍🦋