2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا زورم میاد دیشب بهش پیام دادم هنوز جواب نداده میگم نکنه خودمو سبک کنم زنگ بزنم عمدا جواب نداده ب ...

وااااا عجب آدمیه 😑😑😑

هر چی شد بهم بگو یادت نره ... فعلا صبر کن 

آره نکبت باشه ب نظرت فردا زنگ نزنم ؟ بگم مردی جواب نمیدی؟

نمیدونم والا منم زورم میاد زنگ بزنی 

آخه از دیشب تا الان نمیتونست یه زنگ بزنه یا یه پیام بده!! 

آدم خوبیه؟؟ ممکنه مشکل بدی براش پیش اومده باشه؟؟ 

کسیو نداری نامحسوس سراغشو بگیری ازش؟؟ 

کسب منوصدازد

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بیشتر ببینید
خوبی؟😂

خوبم شکر شماخوبی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بیشتر ببینید