2777
2789

‼️کار پاره وقت ‼️

انتشارات مهر کودکانه پرستو از افراد مایل به کار پاره وقت، دعوت به همکاری میکند

⭕️درجه سختی: متوسط

⭕️حوزه: مشاوره به مادران کودکان زیر ۷ سال

⭕️ : دو روز در هفته از شنبه تا پنجشنبه

⭕️نوع کار: حضوری

⭕️لوکیشن: خیابان فلسطین، انتهای بن بست حاجیان -پلاک ۷، طبقه ۴، انتشارات مهر کودکانه پرستو

🔰موقعیت های شغلی را برای دوستان خود ارسال کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر  اطلاعات خود را به آیدی زیر پیام دهید

*نام و نام خانوادگی:

*رتبه منطقه و کشوری:

*سال کنکور:

*نام رشته و دانشگاه:

*شماره تماس:

@bartar_admin

@baharr84

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام سوال برام پیش اومدرتبه منطقه و کشوری کنکور اون آدم کجای کارتون مورد نیازه؟

به عنوان عیار علمی میخوان داشته باشن دیگه

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

چیکار باید کرد؟چجور مشاوره ای؟

به خودشون پیام بدین 

من فقط پیامشو دیدم برام جالب بود گفتم به اشتراک بزارم

شما پیام دادین؟

نه من توی هیته ی دیگه آی باهاشون همکاری مبکنم 

کاراشون اکثرا راحته اگه کسی زمان داشته باشه و بهش نزدیک باشه 

می‌خواستم ببینم مطمئنه

اره مطمئن که مطمئنه 

من باهاشون کار می‌کنم 

حضوری میری میبینی چجور دیگه

عزیزم تاپیک جدیدتو خوندم مبادا بلایی سر خودت بیاری فک نکن بمیری همه چی تموم میشه اون تازه شروع عذابه خواهش میکنم به خودت اسیبب نزنی همه ی ما تو زندگیمون مشکل داریم تو تنها نیستی تو ارزشمندی خدا دوستت داره 

عزیزم تاپیک جدیدتو خوندم مبادا بلایی سر خودت بیاری فک نکن بمیری همه چی تموم میشه اون تازه شروع عذابه ...

مرسی مهربون 

نه عزیزم توانایی اینکارو هم ندارم 

فقط برام دعا کن❤

مرسی مهربون نه عزیزم توانایی اینکارو هم ندارم فقط برام دعا کن❤

چشم حتما 

اگه مشکل مالی بزرگی داری استغفار امام صادق عالیه حتما بخونش معجزه میکنه بشرطی ک با ایمان قوی بخونی 

سرچ کن روشش تو گوگل هست

از روزای اولی ک شروع کنی ب خوندنش متوجه تغییرات زندگیت میشی

سلام عزیزم

آدرسش ک خیلی بهم نزدیکه

رشته و شغل خودمم مشاوره هست

حدود حقوقشونو میدونید؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید
چشم حتما اگه مشکل مالی بزرگی داری استغفار امام صادق عالیه حتما بخونش معجزه میکنه بشرطی ک با ایمان قو ...

نه مشکل مالی نیست 

مرسی عزیزم 

سلام عزیزمآدرسش ک خیلی بهم نزدیکهرشته و شغل خودمم مشاوره هستحدود حقوقشونو میدونید؟

نه عزیزم من نمیدونم خودت پیام بدی بهتره