2777
2789
عنوان

یه ویژگی تو مردا که

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 35 پست
اگه یه مرد پشتکار زیاد داشته باشه و پول خوب در بیاره ولی توجهش کم باشه تحمل میکنی

من زیاد دنبال توجه نیستم حقیقتا خوشم نمیاد کسی پاپیچم شه

ولی اگه دلت میخواد یکی بهت توجه کنه و اهمیت بده ممکنه اذیت شی اما اگه میتونی کنار بیای خیلی خوبه مرد با پشتکار

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زیاد دنبال توجه نیستم حقیقتا خوشم نمیاد کسی پاپیچم شهولی اگه دلت میخواد یکی بهت توجه کنه و اهمیت ...

من مهر طلبم با کمبود توجه افسرده میشم 😔 طرفم خوبه بد نیست ولی خیلی درگیر کارشه حتی ناهارشم با عجله میخوره کار کنه 

خب پس پیر میشی تو این رابطهمن خودم مثل این آقا هستم. فقط فکر کار و درس

ینی اولویت طرفتون نیست ؟؟؟کار مهمه ... چی بگم شاید باید امثال من درکتون کنن... 

بدترین دعوا رو کردم با گریه رفتم از پیشش اون رفته بود خونه رو پروژه جدیدش کار میکرد 🙂دلم شکست 

خوش اخلاق باشه

و با غیرت و با مسئولیت

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
ینی اولویت طرفتون نیست ؟؟؟کار مهمه ... چی بگم شاید باید امثال من درکتون کنن... بدترین دعوا رو کردم ب ...

نمیدونم من تاحالا رابطه عاشقانه نداشتم اما سعی میکنم با دوستام حرف بزنم هر روز

ولی اینکه اینجوری رفتار کنی بیشعوریه... یه مشاوره برین مشکلتون قابل حله به نظرم

هیچی به خوابشون لطمه نمیزنه الان دعوا کنین در حد طلاق میره میخوابه رااااحت

من خووم اعصابم که خرد بشه و دعوا کنم اینقدر خوابم میگیرا که نگو باید برم بخوابم

به بچه هام میگم اعصابم خرده خوابم میاد دیگه کاری بهم ندارن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
زيبايي فیس

اقتضای سنته با دو تا هول حرف بزنی پشیمون میشی از گفتت نمیگم مهم نیست ولی بنظر من پاک بودنش حداقل با چهرش برابری می‌کنه ارزشش

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

ازدواج نکردم اما فکر مبکنم

احترام به من و خانوادم

مسئولیت پذیری و حمایت گری ویژگی های مهمی باشن

البته کلا من از ادملی باهوش و تلاشگر و هدفمند خوشم میاد،ساپیسکشوالم

اما مسئولیت پذیری و حمایتگری از هوش زیاد مهمتره

ازدواج نکردم اما فکر مبکنماحترام به من و خانوادممسئولیت پذیری و حمایت گری ویژگی های مهمی باشنالبته ک ...

حالا بزار من بگم که گیر کردم ...

اکثر پسرا که میان سمتم انصافا کاری و تلاشگرن و خوب موقعیت های خوب تا متوسطی دارن ولی ولی توجه و پیگیری زیادی که من می‌خوام رو ندارن اکثرا خودشونو با کار زیاد مشغول میکنن حالا می‌خوام بدونم دختری جای من بود پسری که توجه زیاد می‌کنه با وضع مالی پایین یا پسری که کم توجهی می‌کنه (ناخواسته به دلیل کار ) رو انتخاب میکنن

اقتضای سنته با دو تا هول حرف بزنی پشیمون میشی از گفتت نمیگم مهم نیست ولی بنظر من پاک بودنش حداقل با ...

😂وفتی نمیدونی معیار من تو رابطه چیه. و با یک کلمه قضاوت میکنی نمیتونم توقع زیادی ازتون داشته باشم دیگه

همه مون مریضیم و دنبال خوشي هاي لحظه اي 

حالا بزار من بگم که گیر کردم ...اکثر پسرا که میان سمتم انصافا کاری و تلاشگرن و خوب موقعیت های خوب تا ...

چند سالتع و اون پسرا چند سالشونه؟

من فکر میکنم پسرای توی یه بازه زمانی تمام تایمشون رو میذارن برای پیشرفت و پول دراوردن و وقتی به اون نقطه مورد نظر رسیدن دیگه کار رو کمتر میکنن و تمرکز رو میذارن رو خانواده

تا بازه سنی ۲۶ تا ۳۰