2777
2789
عنوان

حوزه علمیه برم یا نه

53 بازدید | 9 پست

سلام من یه خانوم متاهل هستم 

چند روزیه به فکر افتادم که برم حوزه علمیه ثبت نام کنم دیگه از کنکور خسته شدم ولی مشکل اینجاست هیچ اطلاعاتی درموردش ندارم 

اگه میشه کمکم کنید هر اطلاعاتی حتی ریز هم باشه بهم انتقال بدین ممنونم❤️

ازمون وردی داره 

بعدش هم مصاحبه داره 

بقیه چیزاش تقریبا مثل دانشگاهه 

حضور غیاب و انتخاب واحدو اینچیزا 

محیطش یکم متفاوته فقط 

و برای خانم ها از سطح ۲ شروع میشه سطح ۱ ندارید مثل اقایون 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازمون وردی داره بعدش هم مصاحبه داره بقیه چیزاش تقریبا مثل دانشگاهه حضور غیاب و انتخاب واحدو اینچیزا ...

یعنی چجوری که سطح ۱ نداریم؟

سطح یک که ۵ سال طول میکشه اونو منظورتونه؟

آزمون ورودی سخته؟

ممنون پاسخ دادید❤️

یعنی چجوری که سطح ۱ نداریم؟سطح یک که ۵ سال طول میکشه اونو منظورتونه؟آزمون ورودی سخته؟ممنون پاسخ دادی ...

سطح یک نداریم 

اقایون یه سری دروس و واحدای اضافه دارن که سطح یکشون رو تشکیل میده 

بله پنج سال حدودا طول میکشه سطح ۱ 

خانما از سطح ۲ شروع میکنن 

یعنی شما شروع ب تحصیل میکنی ۵ سال میخونی و مدرک سطح ۲ حوزه علمیه ات رو میگیری (معادل فوق دیپلم و کارشناسی) 

سطح ۳ هم دروس تخصصی تره 

بعد از اتمام هر سطح هم میتونید معادل مدرک دانشگاهیش رو هم درخواست بدین و بگیرین 

۲ سال هم سنوات و مرخصی دارید در طول یک سطح (حالا من یادم نمیاد با ۲ سال پنج ساله یا با ۲ سال سنوات میشه ۷ سال تایم تحصیلتون )

باید بپرسین =) 

خلاصه مثلا ۵ سال تحصیلتون ۲ سال هم سنوات 

میشه ۷ 

اگر طی این ۷ سال واحداتون رو تموم نکنید باید برگردید از اول بخونید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی چجوری که سطح ۱ نداریم؟سطح یک که ۵ سال طول میکشه اونو منظورتونه؟آزمون ورودی سخته؟ممنون پاسخ دادی ...

اون سالی ک من رفتم ازمون ورودی حذف شده بود و ندادیم 

برا همین نمیدونم😅 کرونا بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سطح یک نداریم اقایون یه سری دروس و واحدای اضافه دارن که سطح یکشون رو تشکیل میده بله پنج سال حدودا طو ...

اها ممنونم❤️✨️

فقط یه سوال دیگه داشتم 

برای ورود به فرهنگیان و دانشگاه سراسری باید یازدهم و دوازدهم رو نهایی کنیم ایا برای رفتن به حوزه علمیه هم باید یازدهم و دوازدهم رو نهایی کنم؟

اها ممنونم❤️✨️فقط یه سوال دیگه داشتم برای ورود به فرهنگیان و دانشگاه سراسری باید یازدهم و دوازدهم رو ...

برا حوزه علمیه میشه از سال دوازدهم درخواست بدی 

یعنی مثلا وسطای سال دوازدهم تحصیلت هستی 

یه گواهی اشتغال به تحصیل میگیری و روند ثبت نام حوزه ات رو پیش میگیری 

وقتی هم که تحصیلت تموم شد و دیپلمت رو گرفتی باید ارائه بدی بهشون =) 

یه سری حوزه ها هم از سیکل(نهم تمام) ورودی قبول میکنن ودر عوض واحدای اضافه تر دارن 

تو تهران دوتا هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا حوزه علمیه میشه از سال دوازدهم درخواست بدی یعنی مثلا وسطای سال دوازدهم تحصیلت هستی یه گواهی اشتغ ...

اها نه من یه ساله دوازدهممو تموم کردم 

یعنی نباید نهاییشون کنم؟