2777
2789

برای یه حاجتی که داشتم انقد نذرو نیاز کردم و خدارو التماس کردم.نذرای مادی و معنوی کردم از ته دلم وقتی دید چقد محتاجشم نباید حاجتمو روا میکرد؟

میگین صلاح ندونسته ینی چی؟برا همه صلاحه برا من نیست؟

بی خیال نبودم،التماسش کردم با گریه و داد و گلایه التماسشو کردم.اگه بیخیال بودم میگفتم خب تلاشمو نکردم.

حاجتم جوری بود که اصلا از من کاری برنمیومد فقطو فقط دستِ خدا بود.

باورم نمیشه ینی خدا منو دید و حاجتمو نداد

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون سنگدله نشسته بالا بیلاخ نشونمون میده

کاش التماسش نمیکردم تا انقد داغون نشم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید

اولا خدا طبق ظن بنده اش رفتار می کنه اینو من نمیگم حدیث از امام رضا ع داریم وقتی فکرت اینه من دعا می کنم خدا بهم نمیده همین می شه 

دوما خدا گفته دعا کنید اجابت کنم 

خوب وقتی دعا می کنی قطعا اجابت می شه 

ولی نه اونی که تو فکرته 

فقط گذر زمان معلوم می کنه

اره دقیقا چپن هرچی بیشتر تلاش میکنی یعنی این باور و داری که خدا نمیده و هی بابد بیشتر نذر کنی اون تف ...

افرین هزار جور و هزار مدل نذرو نیازه مالی و معنوی کردم چون محتاجِ خواسته ام بودم و همه نذری کردم گفتم بالاخره یکیش میگیره.

بیشتر ببینید
اولا خدا طبق ظن بنده اش رفتار می کنه اینو من نمیگم حدیث از امام رضا ع داریم وقتی فکرت اینه من دعا می ...

گذر زمان اصلا چیزی رو برا من تغییر نمیده دیگه.

فقط نمیدونم چجوری دلش اومد

بیشتر ببینید
افرین هزار جور و هزار مدل نذرو نیازه مالی و معنوی کردم چون محتاجِ خواسته ام بودم و همه نذری کردم گفت ...

عزمزم چون خداوند میخواد برات سنگ تموم بزاره و ی چیز خووووب نصیبت کنه ک پشیمون نشی چون دوست داره و خودتو نزدیک کردی بهش خیلیی خیلییی دلسوزه برات 

هر بژی کورد ✌

حاجتت ازدواج هست ؟

نه حاجتی رو ازش میخواستم و نداد

حاجتی که زندگیمو تغییر داد

بیشتر ببینید