میدونی گلم زمانی که تصمیم میگیرم به چیزای منفی فکر نکنم ذهنم بیشتر اونارو میاره جلو چشمم و این ترسمو ...
بله کاملا درک میکنم عزیزم.اصلا لازم نیست سعی کنی به چیز منفی فکر نکنید. فقط شاهد فکر تون باشین. بعد اگه بتونید یک جوابی بهش بدین کلا خاموش میشه. دیروز یک دفعه دیدم حالم بد شد. این بیت مولانا یادم اومد. (در زمانه صاحب دامی بود/همچو ما احمق که صید خود کند) مولانا میگه در کائنات یک باشنده ای مثل انسان هست که خودش برای خودش دام بزاره؟ سوالی میگه. بعد دیدم آهان ذهنم می کشونه به آینده و می ترسونه. فوری شناسایی کنید. ذهن آرام میشه.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عالی نگاه و بینش شماست. عزیزم بله. اصلا کل جمعیت کره ی زمین درگیرشن.و مخصوصا ما ایرانیا. فقط خیلیا آگاه نیستن. مگر کسایی که مثل ما آگاه شدن و دنبال راه و چاره گشتن و راهشو پیدا کردن.
دوست عزیز. حتما برنامه گنج حضور با اجرای آقای شهبازی و از گوگل سرچ کنید و ببنید. مولانا میگه. جمله خلقان سُخره ی اندیشه اند/زان سبب خسته دل و غم پیشه اند. میگه فکر ما رو به عنوان هوشیاری و خداییت مسخره کرده. اگه ما آگاه بشیم که فکرمون نیستیم و اونو جدی نگیریم مشکل حل میشه. البته این کار راحت نیست. تمرین و توجه و تمرکز می خاد. به امید موفقیت.