2777
2789

تو فامیل و اطراف ما اینجور دیدم، دختر که سنش میره و ازدواج نکرده انگار فاجعه است و همه باید از دید اونا ازدواج کنن.. حالا من حس میکنم باز فضول های عزیز موضوع کم آوردن چسبیدن که وااای چرا این ازدواج نکرده؟!،، از کجا بفهمم کی گفته؟ دلم میخواد یه چیزی بگم دیگه دهنشون باز نشه 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

چرا میخوای با همه آدمای بیشخصیتی دهن ب دهن بشی

رفت وآمد نکن باهاشون 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای با همه آدمای بیشخصیتی دهن ب دهن بشیرفت وآمد نکن باهاشون

رفت و آمد آنچنانی هم نداریم شاید سالی یه بار، که همون هم احتمال داره اتفاق نیوفته 

تو توی هر شرایط و موقعیتی باشی مردم حرفی برای گفتن دارن پس بی خیال باش ازدواج بکنی میگن شوهرش فلانه ...

خانواده پر میکنن که چرا بچه ات ازدواج نکرده. آرامش نمیزارن وگرنه حرف مردم مهم نیست