2777
2789
عنوان

بچه ها بلاخره درمان جوش رو پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 32 پست

منم فقط پوستم قرمزی داره اونو درست کنم راحتم

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ننوشتی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

من با راکوتان به هزار زحمت درمان کردم ولی بعد چنذ ماه جوش ژدم و الان دوباره با روتینی ک‌دکتر داده بود دارم درمات میکنم ولی من مشکل هورمونی دارم باید درمان کنم. لطفا قبل درمان جوش علت یابی کنین دلیلش چیه وگرنه صدم هزینه کنین باز برمیگرده

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اقدام اول : 

بچه ها من مطلع بودم که پوست چرب و در عین حال دهیدراته دارم .

میرفتم گرون ترین میسلار واتر و شوینده رو می خریدم ولی برام تاثیر نداشت . 

یه روز به من مشاوره پوستی رو معرفی کردن که گفتن مشاوره روتین پوستی میده . 

پوستم رو دید و گفت چرب و دهیدراته و این روتین رو برام نوشت که البته من ذکر کردم ارزون هارو معرفی کنه چون دیگه حوصله هزینه کردن برای پوستم رو نداشتم . 

به نظرم خودتون برید و از یه مشاور پوست خوب روتین بگیرید ولی اگر می خواید از روتین من استفاده بکنید و به نظرتون پوست شما هم مثل من محصولات من این ها بود :

ضد افتاب : بردون 

ابرسان : درمومدیک 

شوینده : ادلیو 

تونر : لوسل 

البته سرم نیاسینامید اردینری هم بهم گفت ولی چون گرون بود نخریدم. ‌

شب ها باید حتی بدون آرایش هم میسلار واتر میزدم . بعد شوینده و بعد تونر و بعد ابرسان . 

روزها هم شوینده و تونر و ابرسان و ضد افتاب 

اقدام دوم : ۱۰ تا عناب رو شب قبل با چاقو بکشید روش یا نصف بکنید که وقتی خیس می کنید طعمش بیاد بیرون. 

صبح فردا ناشتا عناب رو دم بکنید و با آب و خودش و هر چی هست البته به غیر هسته بخورید 😅😅😅

بعد ۲ هفته نتیجه میگیرید . من معده درد عصبی هم داشتم که باهاش درمان شدم .‌

پی نوشت: من همیشه به عنوان کادر درمان اصلا درمان با اینجور چیز ها رو قبول نداشتم ولی واقعا جواب 

من با راکوتان به هزار زحمت درمان کردم ولی بعد چنذ ماه جوش ژدم و الان دوباره با روتینی ک‌دکتر داده بو ...

من همه نوع چکابی داده بودم و هیچ مشکلی نداشتم . 

متاسفانه اون مرحله از درمان بده که هنوز مشکلت حل نشده ولی همچنان جواب آزمایش ها نرمال . 

عزیزم پوستت زود به زود چرب میشد و با خوردن گرمی یا موقع پریودی جوش میزد ؟من اینجوری ام میخوام دونم ب ...

اره دقیقا . ببین پوست من در ظاهر کویره ولی وقتی یه کوچولو چربی از کرم ها یا دستم به صورتم می خورد همون جا جوش می زد .‌

به پوست من میگن چرب دهیدراته . 

یعتی پوستی که همیشه باید ابرسانی بکنیش ولی باید محصولات بدون چربی باشن .