2777
2789

من پارسال 72 کیلو بودم با قد 160 چیزی که خیلی رو مخم بود بدن شل و افتادگی پشت و خط قسمت سوتین بود ک کم کم به فکر جراحی بودم چون فک میکردم اگ ورزش کنم باید کلا لاغر کنم ک باعث میشه صورتم خراب شه و پاهام و سینه هام کوچیک شه البته سینه هام کوچیک شد ولی دوسشون دارم و مشکلی باهاشون ندارم کلا احساس سبکی میکنم الان خیلی خودمو دوست دارم پشتم کامل صاف و سفت شده رونام که خیلی شل بود وقتی می‌نشستم پخش زمین میشد الان عضله ای شده وقتی میشینم پف میکنه باسنم خیلییی تغییر کرده هنوز یکم پهلو و شکم دارم ولی اصلا زشت نیس63.4کیلوعم کمرم خیلی باریک شده شونه هام فرم گرفته خلاصه اینک خداروشکر میکنم الان یه معتاد به ورزشم و 80 درصد غذام سالمه و یه جلسه باشگاه نمیرم اعصابم خورد میشه شمام شروع کنید حتما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حرفای دل من رو زدی

منم ۶ ماهه شروع کردم

البته رژیم درست نمیگیرم فقط ۶ کیلو کم کردم

ولی بدنم اومد رو فرم

جالبه سه هفته عید همه چی خوردم بدون هیچ ورزشی و فقط ۱/۵ کیلو اضافه کردم

ولی سال های قبل عید کلی اضافه میکردم و حالم بد بود

تصمیم گرفتم هیچوقت ورزش رو ترک نکنم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید
وای حرفای دل من رو زدیمنم ۶ ماهه شروع کردمالبته رژیم درست نمیگیرم فقط ۶ کیلو کم کردمولی بدنم اومد رو ...

چه خوب منم اگ چیزی دلم بخواد میخورم خودمو محدود نمیکنم حتی شیرینیو کیک خامه ای و بستنیو پیتزا الان حتی بیشتر از قبل غدا میخورم