2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یچیز طبیعیه بدن خانومو با اینا یکی میکنه؟همیشه خجالت میکشن خیلیا جلو خانواده معذبنمردا هیچ درکی ...

توشبکه سلامت که خیلی راحت میگن توخونه مام خداییش چیزبدی نیست حتی وقتایی که پریودم شوهرم کارارومیکنه نایلون مشکی منظورش به نواربهداشتی بودخب لزومی نداره مردم توخیابون بدونن شماپریودی همونطورکه نیازنیست بدونن روش جلوگیری کسی کاندومه دسشویی رفتنم نیازطبیعیه بدنه آیاقبل دسشویی توجمع اعلام میکنی که دسشویی داری؟

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

پریود یه چیز کاملا عادیه 

خیلی وقته فرهنگ‌سازی کردم تو محلمون 

کلا هر تابویی باشه من میشکنمش ک بقیه مردم تو محل فیض ببرن😂

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بیشتر ببینید
عادی نیست و هیچ وقت عادی نمیشهمن ااان اعصابم خورده یکی یچیزی بگه در حد کشتن میرم جلو😮‍💨

موقعی ک من پریود میشم ، با عالم و آدم کات میکنم 

در حد خودکشی هم میتونم پیش برم حتی و اصلا برام مهم نیس چیزی 

واقعا درد بدبه

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بیشتر ببینید
از این بابت گفتم که فکر اینا نمیکنید راحتید..شایدم از اون خانومهایی هستید که زن بودنو گناه میدونیدبه ...

عزیزم به خودم مربوطه💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
می کروفن بگیریم دستمون بگیم اهای اهالی محل من پریودم😂

شمام تو جمع مریضا

خدا بی نوبت شفات بده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید