2777
2789
عنوان

واقعا اولین باری بود که اختلاف سنی بینمون رو درک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10935 بازدید | 283 پست

همه چیز اختلاف سنی نیست من داداشم از بچگی خیلی سنگین و رنگین بود از این چیزا خوشش نمیومد. با شوهرم اختلاف سنیمون کمه ولی حوصله این کارا رو ندارم.  در عوض دختر خالم شوهرش پونزده سال از خودش بزرگتره یه مجلس گرم کنی. باهم میزنم شهربازی و اصلا سم خالصه مرده. اینارو گفتم که از زندگی زده نشی

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

بیشتر ببینید
سرچ کردم .یا خدا این چی بود گرفتی 😳

وای منم😂😂😂

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین ۱۸ بچست و گرنه اگر اون ۳۰ بود تو ۲۳ مشکلی نبود البته بازم بعضیا با وجود سن کم پخته هستن

پدر مادر دوستم که وقتی مامانش ۱۹ بوده ۳۸ هم باباش ازدواج میکنن😐 میگه یه روزم باهم تفاهم نداشتن کلا نمی‌دونم اکثر مردای بزرگ چرا کوچیک پسندن😂

واسه خود منم خواستگار متولد ۶۴ دست از سرم برنمیداشت گفتم برو داداش پس فردا پیر میشی مردم میگن باباشه 

من شنیدم خیلی خوبه اینطور آقا قدر خانوم رو میدونه و خانوم مثل ملکه ها زندگی می‌کنه البته اینو یکی از ...

شاید بستگی به شخصیت مرد هم داشته باشه نمیدونم 

منکه احساس ملکه نداشتم فقط تحقیر و تحقیر

به خدا من تو ۱۸ سالگی مم همچین کلاهی به نظرم جالب نبود...

من البته کلا سرسنگین هستم. شوهرم ۲۳ سالش بود من ۲۰ ازدواج کردیم، بازم رفتارهای من جلف بود گاهی...

همیشه میگم خدارو شکر یه آدم متین و سنگین قسمتم کردی ازش یاد بگیرم بچه بازی رو کنار بذارم

من شنیدم خیلی خوبه اینطور آقا قدر خانوم رو میدونه و خانوم مثل ملکه ها زندگی می‌کنه البته اینو یکی از ...

نه فدات شم

تعریف ملکه بودن این نیست که تفاوت نسل با همسرت داشته باشی 

توی زندگی مشترک بچه ها بزرگ میشن میرن زن و مرد با هم می مونن و روابط تنانه هم تا یه سنی نقش مهم داره

بعد ۵۰ ۶۰ سالگی همصحبتی زن و شوهر سرمایه شونه

🥒🧅🍅 به بهشت نمیروم اگر سالاد شیرازی نباشد