من واسش از این کلاه های هری پاتر گرفتم البته فقط میخواستم واسه خودم بگیرم ولی برای اونم گرفتم اولش فکر کرد واسه دکوری ایناس ولی وقتی گذاشتمش سرش گفت که اینکارا چه معنی میده واقعا جدا اون لحظه بغض کردم من چقدر با ذوق اینا سفارش دادم و منتظر بودم برسه حالا درسته معذرت خواهی کرد و پوشیدش ولی واقعا فایده ایی نداشت وقتی همون اول اینو گفت
همه چیز اختلاف سنی نیست من داداشم از بچگی خیلی سنگین و رنگین بود از این چیزا خوشش نمیومد. با شوهرم اختلاف سنیمون کمه ولی حوصله این کارا رو ندارم. در عوض دختر خالم شوهرش پونزده سال از خودش بزرگتره یه مجلس گرم کنی. باهم میزنم شهربازی و اصلا سم خالصه مرده. اینارو گفتم که از زندگی زده نشی
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.