2777
2789
عنوان

بچه ها امپول زیر جلدی دور ناف دارم کسی نیست ببرتم بیرون بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 93 پست
بدون سر سوزن نمیشه؟

نه عزیزم خود امپول سوزن نداره باید جدا بخری از داروخونه خیلی ریز و کوتاهه سوزنش

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم خود امپول سوزن نداره باید جدا بخری از داروخونه خیلی ریز و کوتاهه سوزنش

نگا کردم سوزن داره تو عکس مشخص نیست ولی

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عزیزم عکسو فرستادم بالا

دیدم فداتشم‌ این قلم آماده نیست، اینو باید اماده کنی....
دست هات و بشور بعد با پنبه الکلی درپوش‌های ویال‌ها (پودر و آب) رو ضدعفونی کن. با همون سرنگ‌ تو عکس، مقدار مشخص‌شده آب رو از ویال آب مقطر بکش. آب رو آروم داخل ویال پودر تزریق کن. کمی ویال رو بچرخون تا پودر حل بشه.
وقتی محلول شفاف شد، با همون سرنگ مقدار لازم از دارو رو بکش و تزریق کن😘

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
دیدم فداتشم‌ این قلم آماده نیست، اینو باید اماده کنی....دست هات و بشور بعد با پنبه الکلی درپوش‌های و ...

وای خیالم راحت شد خدا خیرت بده فداتشم 

چقد همه چیو خوب توضیح میدی عزیزم❤️❤️❤️😘😘💞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

وای خیالم راحت شد خدا خیرت بده فداتشم چقد همه چیو خوب توضیح میدی عزیزم❤️❤️❤️😘😘💞

😍🥰😍🥰 نگران نباش اینجور امپول ها رو اکثرا تو خونه تزریق میکنن.... منم هپارین میزدم‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
آها اینا آمپول آماده نیست اینا رو ببر تزریقاتی 😂

ارع ابو پودر جداس🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگا کردم سوزن داره تو عکس مشخص نیست ولی

پس با امپولای من فرق داره

من سوزن نداشت مثل خودکار بود باید یه سرسوزن یکبار مصرف بهش وصل میکردی 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

😍🥰😍🥰 نگران نباش اینجور امپول ها رو اکثرا تو خونه تزریق میکنن.... منم هپارین میزدم‌

😘 

برا بارداری میزنی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس با امپولای من فرق دارهمن سوزن نداشت مثل خودکار بود باید یه سرسوزن یکبار مصرف بهش وصل میکردی

ن خداروشکر سوزن داره وگرنه باید می رفتم بیرون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😘 برا بارداری میزنی گلم

نه فداتشم من چند سال پیش جراحی اسلیو معده انجام دادم برای اون تزریق میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

فقط دکتر بهم گفت دوتاشو باهم بزنم جدا بزنم یا چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40