2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم از این کارا میکنم 😁یهو بدون روسری میرم تراس روبه رو ساختمون میسازن کارگرا هست

شاید شما نیت بد ندارینا‌.همسایه ما با لباس نا مناسب می یاد تراس خونش گاها سیگار میکشه گاها کوچه رو نگاه می کنه از پنجره پذیرایی ما مشخصه همسرم هم تو خونه می بینتش من دوس ندارم با اون وضع بیاد تراس واقعا ازش بدم می یاد.حس منفی گرفتم ازش 

بالاخره باید چه کرد؟ خب اگر خیلی حساسه حیاط رو سایه بون بزنه دیده نشه ! نمیشه که آدم خونه خودشم راحت ...

منم تاپ و شلوارک میپوشم میر تراس گاهی،حالا ملت بیکارن مگه تو کوچه خیابون میرن سر بیارن بالا ما رو دید بزنن 

منم تاپ و شلوارک میپوشم میر تراس گاهی،حالا ملت بیکارن مگه تو کوچه خیابون میرن سر بیارن بالا ما رو دی ...

چی بگم ، حالا که همسرش حساسه ، حداقل خودش یه اقدامی کنه زنش راحت بشه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بنظر من مردی که به زنش برا یه لحظه سرلخت بودن فحش بده و گیر بده،مشکل روانی داره

حالا یادش رفته و یا حواسش نبوده،حق نداره توهین کنه

ولی تو هم بنظرم یه کم مقصری خوب وقتی میبینی شوهرت خیلی بد دله لااقل جلوش رعایت کن

دیگه باید اونموقع که میخواستی بله رو بگی مطمئن میشدی بد دله یا نه

همیشه بابام حرف قشنگی میزنه میگه مردایی که به زنشون شک دارن یا فک میکنن همه دارن موهای زنشون رو نگاه میکنن و بد دلن فقط بخاطر اینع که خودشون خیلی هیز و بدچشمن،و به زنهای مردم بد نگاه میکنن اگه ببینن یه لحظه موی زنشون دیده بشه میگن الان یه مرد دیگه مث خودش داره نگاه میکنه

شاید شما نیت بد ندارینا‌.همسایه ما با لباس نا مناسب می یاد تراس خونش گاها سیگار میکشه گاها کوچه رو ن ...

نه من گاهی یادم میره روسری سرم کنم  بعدم من میرم سیب زمینی چیزی بردارم سریع برمیگردم توی خونه