2777
2789
عنوان

شوهر منو زد

375 بازدید | 16 پست

شوهرم منو صبح پیش خانوادش زد

الان قهریم

امروز عروسی فامیله مامان بابامم میاد مادرشوهرم میگ آماده شو با جاریت برو عروسی نمیدونم برم یا نه

میخام برم شاید با مامانم اینا برگردم باهاشون

یه دلم میگ شوهرم نمیزاره باهاشون برم خونه شون پس باز منو برمیگردونه

نرم عروسی بهتره

موندم

چیکار کنم بنظرتون 

نرو

چه بیشعوره

محل بهش نزار

تآبع قوانین هیتلرم..🇮🇷 ❶پدرخوانده گآرد نصل کشی.!ツ  #حسبی لله  ⚜︎لله یآر باشد دشمن هزار باشد..!     نمیدونستم کلی خآیه خور دارم وگرنه تو هم به ساکر هآم اضاف میکردم...     ستآره‌ی‌ِچشمه‌‌تو‌به‌دنیایِ‌‌من‌پرتو‌زد ؛️  زیبا بود اَما نِقابَش اُفتاد🤍 ▁▂▃▄▅▆▇█  روح روانمو داغون کردی بعد میگی مواظب خودت باش:)   𝙛𝙖𝙩𝙞𝙢𝙖 ۩   سلامتـے اونـے ڪه تنهامون گذاشت تا یڪـے دیگه رو از تنهایـے در بیارع🖤💤🚬    یه روز خیلی اتفاقی پسرم دخترتو میگاعه.. بهش میگن کآرما https://daigo.ir/secret/71136524603 'ﺷب.ﻗشنڰه.ﻭلۍ.ﻣو.ﺧﺳتيومツ✨#ﺧوﺷبختۍ.ﻣاهم.ࢪﻓته.دﻧبال.ﺑدﺑختي•&

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما عروسی را برو این مشاجرات پیش میاد فردا یک کلاغ چهل کلاغ میشه بدتر میشه پشیمانی بار میاد 

با هم بعد حل و فصل کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید