2777
2789
عنوان

شماهم با پدرشوهر مادرشوهرتون میرین بیرون تو همه چی دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا نبتید با خانواده شوهر درگیر شد. باید پسرشون رو بندازی جلو چون اونا خانواده ان آشتی میکنن، عروس ...

من زندگی با ضعف رو دوست ندارم و همیشه مقتدر رفتار میکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
من دو هزار بار به پدر احمق شوهرم گفتم به بچه نوشابه نده تا میرسیم میگه بیا عزیزم برات نوشابه خریدم!! ...

.درکت میکنم خیلی سخته  خیلی خیلی 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من دو هزار بار به پدر احمق شوهرم گفتم به بچه نوشابه نده تا میرسیم میگه بیا عزیزم برات نوشابه خریدم!! ...

من با هیچ کدوم بیرون نمیرم ودخالتی ندارن ولی کاش بودن وبچه ها رو پرورش میدادن خسته شدن از پخت وپز ودرست کردن شیرینی وغیره کاش کسی هم بود به بچه ها ی من میرسید

من زندگی با ضعف رو دوست ندارم و همیشه مقتدر رفتار میکنم

اتفاقا درگیر نشدن با اونا نشانه قدرته. پسرشون رو بندازی به جونشون و کنترلت رو روی پسرشون نشون بدی نشونه سیاسته نه درگیری احمقانه که پشت سرت حرف بزنن و درگیر حاشیه خاله زنکانه بشی

وقتی درکش اینقدر پایینه صدات رو یه بار کمی بالا ببر تا متوجه بشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
بنظرم اینا تا حدی اوکی هست و دخالت نیست اینکه بچه رو دوس دارن واسه همینه میگن لباس تنش کن و... .ول ...

من دوس ندارم‌بچمو جوری بار بیارم که با یه باد سرما بخوره. اینا میگن هی تنش کن!! روش تربیتی من این نیست 

نه نمی ذارم.  ولی مادر خود من دقیقا همینه.  خیلی بدتر.  متنفرم از رفتارش 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید