یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من دارم میمیرممیترسم در اینده وقتی ازدواج کنم باردار شم بچم بیفتههههههه تا انتظار بکشم بیاددد
خدا نکنه عزیز دلم انشالله سعادتمند بشی واسه نی نی آینده ات هم مشکلی پیش نیاد
دخترکی از دیار ایران باستان نسل هخامنشیان🤌🏼🌄 امیدوارم شما عزیز دلی که داری میخونی به لطف پروردگار یکتا و تلاش خودت به هر چیزی که میخوای که به صلاح ات باشه و برای اون تلاش کردی برسی و لبخند بزنی واسه منم دعا بکنی نتیجه دلخواهم تو کنکور پیش بیاد ❤️🥰 اصالت ستودنی بختیاری 🌝
نمیدونم کجا زندگی میکنید اینجا الوچه یا گوجه سبز کیلو ۵۰ ۶۰ نهایت باشه
شما کدوم شهرین🥲🥲🥲
از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
ما تهران زندگی میکنیم دیروز رفته بودیم بازار تجریش اره واقعا گرون و من هم نخریدم نه به خاطر پولش به خاطر این که حدود دو هفته دیگه مثل چی ارزون میشه
دخترکی از دیار ایران باستان نسل هخامنشیان🤌🏼🌄 امیدوارم شما عزیز دلی که داری میخونی به لطف پروردگار یکتا و تلاش خودت به هر چیزی که میخوای که به صلاح ات باشه و برای اون تلاش کردی برسی و لبخند بزنی واسه منم دعا بکنی نتیجه دلخواهم تو کنکور پیش بیاد ❤️🥰 اصالت ستودنی بختیاری 🌝