2777
2789
بنظرم اصل فیلم اشکانه که تمام سختیارو بجون خرید

کلا بنظرم مردن خیلی بهتره تا اینکه زنده بمونی مردن بقیه ببینی 

خاطرات ادمو نابود میکنه مرگ ی نعمت ادم عزیزهاشو از دست میشه 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بنظرم مردن خیلی بهتره تا اینکه زنده بمونی مردن بقیه ببینی خاطرات ادمو نابود میکنه مرگ ی نعمت ادم ...

اره مثلا نگار بدبخت شد

اگه میمرد خوب بود

الان یک عمر بیچاره میشه

فرزادو که اعدام کردن وبا امبولانس بردنشپس چجوری زنده س؟🤔

یه فرضیه هست 

که میگن ممکنه مادر وحید بخشیده باشه به این شرط که حامد یا هیچ کس دیگه ای متوجه نشه و برن از اون محل

و اینا صحنه سازی بوده

به علاوه این الهام خیلی سرحال بود 

چطور فرزاد تو این 7/8 ماه که اشکان کما بوده خبری ازش نشده

چون شرط مامان وحید این بوده که از محله برن تا رضایت بدن برای همینه که هیچی از خانوادشون نیست و اگه فرزاد بیاد قطعا حامد میکشتش برای همینه از ترس حامد نمیتونه به محله بره و خبر نداره که اشکان و نگار زنده ان کلا حتی نمیدونه که حمید و شاهین مردن سر اون سکانس که خواخرش با حامد حرف زده بود فهمیده خواهرش گفته

معلوم نیس عشقم فقط مادر حامد رفت تو زندان موقع اعدام چندتا حرف زد اومد بیرون رفت سر مزار پسرش بعد نه ...

مشخصه چون بابای اشکان رفیق خیلی صمیمی بابای فرزاد بود چطور میشه که اون هیچ خبری از مزار فرزاد نداشته باشه اصلا اگه اعدام هم شده باشه حداقل روز اول که تو محله بودن روز دوم اسباب کشی میکنن  یعنی یه مراسم کوچیکم براش نگرفتن یه خرمایی چیزی پخش نکردن با اینکه بابای نگار مغازش نزدیکه محلس اونم ندیده چون فقط گفت که اعدامش کردن چیز دیگه ای نگفت  و تو اون سکانسم خواهر فرزاد خیلی شاد و خندون با لباسای روشن اومد سر قرار با حامد که فقط نه ماه از اعدام شدن فرزاد گذشته بود ادم برای میت یه سال صبر میکنه سیاهشو دراره حالا فرزاد که برادرشه  و اینکه فرزاد و نگار بازیگرای نقش اصلین برای همینه نگار هرجدریه زنده موند فرزاد قطعا زندس چون اونا نباشن فیلم بدرد نمیخوره