2777
2789
پسر من ۴سالو نیمشه منو دق میده تا بخوره.ی قاشق میزاره دهنش بعد انگار یادش میره بجوه هی باید بگم بخور ...

دندوناشونم خراب میشه دیگ غذا رو تو دهنشون نگ میدارن پسر من انگاری گلوش کوچیکه نمیتونه قورت بده حتی کیک ک میخوره گاز خیلی خیلی کوچولو میزنه

💫
دقیقا مثل دخترم

خیلی بده

من آتیش میگیرما. اما اگ خودم غذا دهنش بزارم قشنگ زود میخوره ولی خودش یک ساعت طولش میده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی رفتارای بچه ها که ما خیلی روش زوم میکنیم و عصبی میشیم و به بچه برچسب میزنیم خود به خود برطرف میشن 

اینکه تلویزیون میبینه خیلی تاثیر داره چون حواسش جای دیگه هست یکاری کن موقع غذا خوردن تلویزیون خاموش باشه و در کل ساعت تلویزیون دیدن رو محدود کن 

دندوناشونم خراب میشه دیگ غذا رو تو دهنشون نگ میدارن پسر من انگاری گلوش کوچیکه نمیتونه قورت بده حتی ک ...

حالا من خودم ک غذا دهنش میزارم قشنگ میخوره.ولی خورش ک میخوره انقدر لفتش میده تا جیغ من دربیاد

کی این مشکل رفع میشه خدا میدونه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

ولی تیوی رو خاموش کن .من تجربه کردم تیوی روشن باشه پسرم بیشتر طولش میده تا غذاشو بخوره

بیشتر ببینید