2777
2789
عنوان

بی خیالی و بی تفاوتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 64 پست
اعتماد به نفسم خودم همه چیم از یادم رفته از وقتی پاشو گذاشته زندگیم

حالا شکر خدا که بچه نداری 

برای بعدی چشمتو خوب باز کن خواهر من

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بده چی میشه

نمی بینی همه چی داره میندازه تقصیرت وانمود میکنه خیلی خوب و بیخیاله و اجتماعی ولی جسمش که نشون میده اوضاعش چطور بوده پدرش در اومده

تو هم محکم و قوی باش ضعف نشون نده بهش 

میخواد تو رو عصبی و روانی نشون بده که خودش مثلا تحفه ی سالمی بوده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
نمی بینی همه چی داره میندازه تقصیرت وانمود میکنه خیلی خوب و بیخیاله و اجتماعی ولی جسمش که نشون میده ...

اره آفرین همینطوریه نمیدونم چه گناهی کرده بودم همچین آدم سمی وارد زندگیم شد

مهریه رو‌تجدید نظر خواهی خواسته دادگاه طلاق هم تیر ماهه نفقه هم امروز کارشناس تعیین کرد البته به نظر ...

عسروحرج داشتین؟ یا توافقی ، مدارک ها دفاعی تون تا میتونید جهت مهریه مستندات ضمیمه پرونده شورا حل اختلاف داشته باشین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اره آفرین همینطوریه نمیدونم چه گناهی کرده بودم همچین آدم سمی وارد زندگیم شد

فعلا که داره گورشو گم میکنه راحت میشی بالاخره خداروشکر فقط درگیر بازی های روانیش نشو نزار به بازیت بگیره 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
فعلا که داره گورشو گم میکنه راحت میشی بالاخره خداروشکر فقط درگیر بازی های روانیش نشو نزار به بازیت ب ...

بازی روانی رو‌خوب اومدی بخدا نفهمیدم حرفش چیه چرا انقدر گوشت تلخی میکنه 

بازی روانی رو‌خوب اومدی بخدا نفهمیدم حرفش چیه چرا انقدر گوشت تلخی میکنه

روانیه مریضه میخواد بگه من سالمه ام زنم مشکل روانی داره این مردا رو خودت خوب میشناسی لوس مامانی ولی پرو و پرادعا حتی موقعی که طلاقم داری میگیری باید نشون بده چقدر رو مخه

بیشتر ببینید
روانیه مریضه میخواد بگه من سالمه ام زنم مشکل روانی داره این مردا رو خودت خوب میشناسی لوس مامانی ولی ...

آفرین دقیقا منم با مهریه اذیتش میکنم ببینم تا کی قراره خودش روبه خنگی بزنه

آفرین دقیقا منم با مهریه اذیتش میکنم ببینم تا کی قراره خودش روبه خنگی بزنه

خخ مطمئن باش حسابی داره حرص میخوره

بیشتر ببینید