2777
2789
عنوان

فراموش نکردن خاستگار قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست

بیخودی تو ذهنت قصه نساز و فکر نکن اون از شوهرت بهتره. من اینو تجربه کردم. یه خواستگاری داشتم که خودم ردش کردم ولی بعدا به شدت پشیمون شدم و کلی گریه زاری که کاش برگرده‌.چرا گریه زاری میکردم؟ چون تو ذهنم ازش یه آدم فوق العاده و ایده آل ساخته بودم فکر میکردم بهتر از اون نیست دیگه. از قضا یکسال بعد دوباره برگشت و اومد خواستگاری. حدود دوهفته صحبت کردیم. اینقد تو اون دو هفته چیزای بدی ازش دیدم که کلی نذر و نیاز کردم واسه اینکه بتونم دکش کنم.اون تصورات قشنگم اینقد نابود شد تو اون دوهفته که ازش متنفر شدم. هنوز که هنوز خداروشکر میکنم که سرنگرفت اون وصلت. بعدش فهمیدم اون نه که دفعه اول به زبونم اومد چیزی بود که خدا آورده بود رو زبونم تا نذاره بدبخت بشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخودی تو ذهنت قصه نساز و فکر نکن اون از شوهرت بهتره. من اینو تجربه کردم. یه خواستگاری داشتم که خودم ...

منم این تجربه رو دارم از ی ادم هوس باز چشم چرون خودخواه برا خودم ی فرشته ساخته بودم

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
بیخودی تو ذهنت قصه نساز و فکر نکن اون از شوهرت بهتره. من اینو تجربه کردم. یه خواستگاری داشتم که خودم ...

آخه همسرم هم خیلی عادت های بدی داره که همیشه بهش گفتم که ترک کنه که نمیکنه دیگه ذهنم به بنبست رسیده

آخه موقعیت شغلی و اخلاقش واقعا خوبه چن نفر تعریف میکنن تیپشم خوبه

تعریفای بقیه رو ول کن. اون خواستگاری که بالتر جریانشو برات گفتم همه تعریفشو میکردن.ولی میدکونی واقعیتش چی بود؟ من دوهفته با اون آدم معاشرت کردم یه آدم شکاک و بددل که زن نمیخواست یه کلفت میخواست. زن تو دنیلش موجود به شدت حقیری بود که نباید رو حرفش حرف میزد. به همه از بالا نگاه میکرد.به شدت عصبی و پرخاشگر بود و از اینا بود که دست بزن دارن.حتی اینقد آدم مزخرفی بود به مادرش دید جنسی داشت. اون آدمی که از بیرون خیلی قشنگ بود واقعیتش این بود.

الان هنوز که هنوزه یه سریا میگن اشتباه کردم و لگد زدم به بخت خودم. چرا؟ چون اون خونه و ماشین و موقعیت خوب داشت.تیپ و قیافشم خوب بود اما چه فایده؟ با این چیزا میشد زندگی کرد؟

منم این تجربه رو دارم از ی ادم هوس باز چشم چرون خودخواه برا خودم ی فرشته ساخته بودم

مال منم این چیزا رو داشت به علاوه بددل و شکاک بودن، عصبی بودن در حدی که دست بزن هم میتونست داشته باشه تو تستی که ازش گرفتم تکانشگریش بالا بود یعنی از اونا که عصبی بشن هر کاری میکنن حتی کتک میزنن. از بالا به همه نگاه میکرد و جز خودش کسی رو قبول نداشت. میگفت تنها جایی نمیری همه جا خودم میبرم و میارم و ...

آخه همسرم هم خیلی عادت های بدی داره که همیشه بهش گفتم که ترک کنه که نمیکنه دیگه ذهنم به بنبست رسیده

این دلیل نمیشه به خودت اجازه بدی خیانت کنی. حتی فکر کردن به اون آدم خیانته وقتی متاهلی.

هیچ آدمی کامل نیست همه یه سری بدیهایی دارن. اینکه تو یه آدمی رو از دور فقط میبینی معنیش این نیست از شوهرت بهتره. چه بسا باطن اونو بشناسی شوهرتو میذاری رو سرت

این دلیل نمیشه به خودت اجازه بدی خیانت کنی. حتی فکر کردن به اون آدم خیانته وقتی متاهلی.هیچ آدمی کامل ...

من موندم چرا این مدت تو فکرم نبود الان تو فکرم افتاده 

به نظر خودم فشارها ی عصبی باعث شده