می نویسم از مهستی جانننننممم❤️❤️❤️مثل تموم عالم حال منم خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم نداره طاقت این که پیشش گریه کنم نداره راهی واسم نمونده دنیا واسم سرابه ((دادمی زنم که ساقی میخونه بی شرااااااابببهههه))این قسمت رو صداشو زیاد کنین❤️❤️❤️❤️
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پول تو جیبی کدومه مگه بچه ام که پول تو جیبی بده اخه
وا زن باید پس انداز داشته باشه الان دختر ۱۴ساله هم پس انداز داره
می نویسم از مهستی جانننننممم❤️❤️❤️مثل تموم عالم حال منم خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم نداره طاقت این که پیشش گریه کنم نداره راهی واسم نمونده دنیا واسم سرابه ((دادمی زنم که ساقی میخونه بی شرااااااابببهههه))این قسمت رو صداشو زیاد کنین❤️❤️❤️❤️
شوهر ندارم اما رلم ماهانه ۸ تومن میده چیزا دیگ رو هم خودش واسم سفارش میده پست میاره در خونههی میگم ن ...
خوشبحالت چه رل خوبی داری
چون شاغلم هیچی نمیده ولی هر چی بخوام میخره خودمم ماهی ده تا ۱۵ از کارتش خرج خودم میکنم که اگه بفهمه ...
🤣🤣🤣