2777
2789
عنوان

بچه ها یکی که باسیاست و عاقله بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاک بر سرشششش

اخرش انقدددد گفت و تاکید کرد 

گفتم والا دروغع این حرفا

ما واسه اعتقاداتمون سرمونم میدیم 

چ برسع سر ببریم 

از اون به بعد عاقل شد 

فک کن منه ۱۹ساله یه خانوم

۳۵ساله رو روشن کردم!!

بهت حق میدم سعی کن بی تفاوت باشی و با بقیه همسایه ها درمورد این جریان صحبتی نکنی و درمورد اون نشون ب ...

من اصلا بقیه همسایه رو نمیشناسم 

کلا با کسی حرفی هم ندارم مگر اینکه تو راه پله ببینمشون اونم در حد سلام علیک 

مدیر ساختمونه فکر میکنه مالک طبقاته سر اینکه من گفتم اینقدر وایتکس تو راه پله ها نریزید من بچه کوچیک ...

چه پررو هست

بعد اون میره میگه تو دعوایی هستی ؟

روانی بودن خودشون رو نمی بینند انتظار دارن همه سکوت کنن جلوی هر رفتاری .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
اخرش انقدددد گفت و تاکید کرد گفتم والا دروغع این حرفاما واسه اعتقاداتمون سرمونم میدیم چ برسع سر ببری ...

خل بوده 😅

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
ایول شمام اهل دلیا

باو دیوونم کرده بود زنیکه بلانسبت زبون نفهم 

آخرش گفتم والا ما واس اعتقادامون و حفظ کردنش سرمونم میدیم

ن اینکه سر ببریم

فک‌کن با ۳۵سال سن دربرابر من ۱۹ساله لالمونی گرف 

آخه چ کاریه ک زنگو بزنی در بری

ولی موقع رفتن از اون خونه خیلیییی ناراحت شدن

میگفتن خیلی خوب بودیم🙂

اخرش انقدددد گفت و تاکید کرد گفتم والا دروغع این حرفاما واسه اعتقاداتمون سرمونم میدیم چ برسع سر ببری ...

حتماً خل وضع هست

باورم نمیشه یک آدم سالم چنین چیزی بگه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

هر دو از پس هم بر اومدین تو سلیطگی ،تو‌همسایگی کتک کاری کردن نوبره دیگه استرس برا چیته

چون طبقه پایینیمونه 

یهو نگه چرا بچت سر و صدا میکنه 

چرا راه میرید صدای پاتون میاد و... 

چون همون موقع تو دعوا گفت مگه ما بشما چیزی میگیم؟که بچت گریه میکنه یا صدای راه رفتنتون میاد

چون طبقه پایینیمونه یهو نگه چرا بچت سر و صدا میکنه چرا راه میرید صدای پاتون میاد و... چون همون موقع ...

خب مواظب بچه  باش زیاد سر و صدا نکنه

نمی‌دونم دعوتتون سر چی بوده ولی صدای بچه بد می‌ره پایین کاش طبقات بالا یکم مراعات کنن

وویی. هووفف 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹