2777
2789
لقمه هم خوبهیه چیزی میخوام بگیرم جا هر روز کیک بردن بخوره هم خوب باشه هم سیر بشه یکم، کلا با لقمه و ...

هویج 

سیب

خیار

بیسکوییت های جعبه ای که با شهد توت درست میشن

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بادوم درختی انجیر و توت خشک خرما میوه و اینجور چیزا میدم

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
لقمه هم خوبهیه چیزی میخوام بگیرم جا هر روز کیک بردن بخوره هم خوب باشه هم سیر بشه یکم، کلا با لقمه و ...

لقمه بده

خرما و گردو

مویز

میوه بذار

انواع کوکو ساندویچ کن. نیمرو با گوجه و خیارشور

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

کلوچه زابلی که مثلثی و خرما داره من میخرم برای پسرم همونجا درست میکنن

کیلویی ۸۵ خیلی به صرفه و مقوی 

مدل ساده شم داره من از هر دو مدل میگیرم 

تخم مرغ خیلی خوب وسیر کننده هست یا بانون ساندویجی کتلت یا الویه اماده کن. کیک وبیسکوییت خاصیتی نداره نیم ساعت بعد هم ادم دوباره گرسنه میشه

پارسا پسرمامان😍

عزیزم خودت کیک بپز که سالمتر باشه.... من با خرما براشون توپک درست میکنم خیلی دوست دارن. هسته خرماها رو بگیر، له کن... یکم ارد گندم تفت بده بریز توش... بیسکوییت پتی بور پودر کن بریز... مغزیجات اگه داری... کنجد بوداده... ارده کنجد هم بزن. اینا رو خوب ورز بده تا مخلوط شن. بعد گلوله کن از گردو کوچیکتر توی ترافل رنگی یا پودر نارگیل بغلطون بزار تو فریزر یا یخچال... هم خوشمزه ست، هم سالم و مقویه.... دونات خودت درست کن.... 

من یه وقتا تو سینی فر کیک بزرگ درست میکنم، برش میدم میزارم تو یخچال، برا یه هفته هر چهارتاشون کافیه. کیک پرتقالی... ماست و زعفرون.. هل و گلاب.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید