2777
2789

حقیقتش باشگاهی که تا قبل از عید میرفتم سیستم تهویش خیلی قوی هست ولی مربی یکم مودیو رو اعصابه یا حتی منو به عنوان ترینر قبول داره اما وقتی ترینرهای های دیگه هستن کلاسو به من نمیسپاره یعنی تفاوت قائل میشه...یه باشگاه دیگه که همین ورزشو داره خب مربیش خیلی بهتره اما تابستون پارسال رفتم تهویش خیلی ضعیف بود و بوی عرق حس میکردم شما جای من بودید باشگاهتونو عوض میکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حاضری بری جاییکه تهویش ضعیف تره و حتی شاید بوی عرق بده با مربی بهتر؟

من حالا فرصت ندارم برم باشگاه ولی قدیم چهار سال باری مربی کار می‌کردم چون دوست ش داشتم انگیزه بهم می‌دهد 

حالا میل خودت ولی کلا باشگاه ها تو تابستون بوی گند ‌عرق میدان 

من حالا فرصت ندارم برم باشگاه ولی قدیم چهار سال باری مربی کار می‌کردم چون دوست ش داشتم انگیزه بهم می ...

میدونی چرا انقدر دو دلم واسه اینکه باشگاه خودم تهویش خیلی قویه ولی اونجا خیلی ضعیفه و با وجود نزدیک شدن به فصل گرما الان این مشکل هست

میدونی چرا انقدر دو دلم واسه اینکه باشگاه خودم تهویش خیلی قویه ولی اونجا خیلی ضعیفه و با وجود نزدیک ...

اره تو تابستون کلا بو عرق میاد 

چون جمعیت بیشتر وهم اینک هوا خیلی گرم میشه 

ولی کلا با مربی کار کن هواسش بهت باشه ک بدنت آسیب نزنی 

حالا اگ مخصوصا بدنسازی بخای کار کنی 

اره تو تابستون کلا بو عرق میاد چون جمعیت بیشتر وهم اینک هوا خیلی گرم میشه ولی کلا با مربی کار کن هوا ...

نه اصلا بدنسازی نیست رقصه یعنی آموزش خاصیم نداره فقط اون مربیه اخلاقش بهتره