2777
2789

در چه حد طبیعیه؟ چون بالاخره کنجکاوی برای مرگ طبیعی ولی اخه خاطرات خودم خودکشی محض بود 

حتی چند بارم انجام دادم... نصفه شبی یادم اومد

من ارگ بمم خشت به خشتم متلاشی! ، تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا طبیعی نیست 

بچه تو این سن فقط باید حواسش به مشق نوشتن و بازی کردن باشه 

هیچوقت تو بچگی همچین فکری تو مغزم خطور نکرده بود 

اشک بابا که نشوند ما رو به روی سیاه ... بی قرار و تشنه و بی کس و بی پناه ... جای خالیت می‌کشه پنجه روی دلش ... 

اصلا طبیعی نیست بچه تو این سن فقط باید حواسش به مشق نوشتن و بازی کردن باشه هیچوقت تو بچگی همچین فکری ...

حتی راجب مرگ؟

باید بره روانشناس کودکان مگه چقدر روحش داغونه و چه اتفاقی براش افتاده که فکر خودکشی میکنه؟

مشکلات خانوادگی

حتی راجب مرگ؟

من دور و اطرافیانم همچین موردی ندیدم 

اگر بچه فکر خودکشی و بعد مرگ تو اون سن به سرش برسه 

ممکنه بقیه درموردش باهاش صحبت کرده باشند یا جایی دیده باشه ...

اشک بابا که نشوند ما رو به روی سیاه ... بی قرار و تشنه و بی کس و بی پناه ... جای خالیت می‌کشه پنجه روی دلش ... 

متاسفانه اگر نبریدش روانشناس توی نوجوانی و جوانی بدتر هم میشه اوضاع روحیش حتما به فکرش باشید😔

بنظرتون در چه حد بد؟

من دور و اطرافیانم همچین موردی ندیدم اگر بچه فکر خودکشی و بعد مرگ تو اون سن به سرش برسه ممکنه بقیه د ...

نه خب جایی ندیده

نه خب جایی ندیده

کلا همچین چیزی نشنیدم 

البته بچه بودم شنیدم که یک دختر ۱۰ ساله خودکشی کرده ...

اما خب هرجور فکر کنی طبیعی نیست