2777
2789

بستگی به درآمدت داره. بعضیا پول خورده براشون خوب

برا بعضیا هم خرجی چند هفتشونه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه میشه با بله و خیر جواب داد 

برای چند نفر

برای چند روز 

مهمان داشتید؟

اگر مهمان داشتید برای یه شب نه ولخرجی نیست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
دیگه الان همه چی گرون شدهانقدر نزن تو سرشوهرتدلش خواسته خریدهبخورید باباغر نزنید

سرم رو کردم تو گوشی تا فقط نپرم رو سرش تک تک موهای نازنینش رو بکنم 🤦🏻‍♀️

مگه میشه با بله و خیر جواب داد برای چند نفربرای چند روز مهمان داشتید؟اگر مهمان داشتید برای یه شب نه ...

خودمونیم چهارتایم دوتا بچه زیر پنج سال یه شبه تمومش کردن یه کوچولو یواشکی نگه داشتم فردا بچه ها بخورن 😐

من همیشه انقدر هزینه میکنم برای میوه اما خب حداقل دو هفته استفاده میکنیم اخه یک نهایت دو شب زور ندار ...

پس چرا ناراحتی اگر همیشه همین قد خرج میکنی 

علت ناراحتی زو متوجه نشدم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

درمورد میوه و سبزیجات و خوراکی سالم‌اصلا خسیس نیستم .امشب دخترم به کف دست بلوبری خرید ۳۰۰ واقعا زور داشت ولی خوب گفتیم بزاریم بچشه و امتحان کنه که به دلش نمونه.ولی برای هله و هوله و آشغال بسیار زیاد خسیس میشم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من همیشه انقدر هزینه میکنم برای میوه اما خب حداقل دو هفته استفاده میکنیم اخه یک نهایت دو شب زور ندار ...

خب اگه اینقدر هزینه میکنی همیشه که ه باید واست عادی باشه دیگه تاپیک زدن نداره والا ما بیشتر از اینو خرج میکنیم تاپیک نمیزنیم😂

ضمنا این مورد بابله و خیر نمیشه.کسی که حقوقش زیر ۱۵,۲۰ باشه بله ولخرجی حساب میشه .

ولی کسی که ۵,۶۰ و بالاتر نهههههههه