2777
2789
عنوان

چقدر بی عدالتی ذر ایران همه ی بار به دوش داماده

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 37 پست

سمت ما جهیزیه رو کامل عروس میاره و تهیه خانه بر عهده داماد .الان دیگه باید زن و مرد دوشادوش هم کار کنن و کارهای خونه و نگهداری از بچه  ها  هم تقسیم بشه بین هر دو .تو ایران مرد کار میکنه ملک و املاک برای خودش میخره و زن هم کار خونه و نگهداری از بچه و هیچی به هیچی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته فقط وسایل آشپزخونه با خانواده عروس هست؟ 

خانواده عروس بله برون و عقد میگیرن، داماد عروسی

هردو حلقه میخرن، خرید عروس و داماد انجام‌ میشه 

داماد خونه اجاره میکنه یا ب نام خودش میخره، عروس جهیزیه میبره

خانم خانه داری و بچه داری (کار خونه هم کم نیست) و آقا شاغل، الانم ک دیگه‌ اکثریت هردو شاغل هستن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
برادر نادیا😐یکم ضایع خودتا لو ندادینه بابا مردا هم میتونن بزان ؟؟؟

برای زایمان که نوعی اشتغال وقت هست دیگه آقا باید خرج بده اونم در حد نصف حقوق ۹ ماهه ی خودش

کاربری دست دو نفره

من شاغل بودم

شاغل بودن بعد از اینکه بچه تو فرستادی کلاس اول ،خوبه

بعد خیلی حاشیه داره

مردا چشمشون دنبال پول زنشونه یا میبینن زن درآمد داره توقعاتشون میره بالا،دیگه پول نمیدن و .......

خانم هم باید کار خونه رو انجام بده هم به بچه ها برسه هم باید بره سرکار

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

کی گفته فقط وسایل آشپزخونه با خانواده عروس هست؟ خانواده عروس بله برون و عقد میگیرن، داماد عروسیهردو ...

سمت ما داماد تلویزیون و فرش و سرویس چوب و یخچال میخره 

دیگه فقط وسایل آشپزخونه می مونه دیگه

کاربری دست دو نفره
عزیزم من خانمم و گفتم سنم زیاده تازه بیکار هم هستم ولی همچنان معتقدم به آنچه گفتم ، مجرد هستم

شما واسه هفت جد و ابادت معتقد باش آقا

نفهمید یا خودتون رو به نفهمی میزنید 

روحیه ی آقایان با خانوما یکیه؟؟

مردا هم مث خانوما ماهی یبار پریود میشن؟؟؟یا میتونن بزان

یا تغییرات هورمونی دارن؟؟؟

مردا فقط یه کار هست که انجام میدن همین

ما زنها چی هزار و یک فکر و دغدغه داریم همین حرص خوردن از دست قوم شوهر ادمو میترکونه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

در‌کنار همه‌ اونا که گفتم در‌نظر‌ بگیر‌ حق طلاق با آقاست، حضانت و ولایت و نام فامیلی بچه با آقاست، حق مسکن و خروج از کشور و تحصیل و کار با آقاست و...هزاران حق قانونی دیگه ای که از خانم ها گرفته شده

ارث و دیه دو برابر... دیگه‌چی‌ میخوان؟؟؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
من شاغل بودمشاغل بودن بعد از اینکه بچه تو فرستادی کلاس اول ،خوبهبعد خیلی حاشیه دارهمردا چشمشون دنبال ...

زن باید از اول زرنگ باشهدشرط بذاره که در شرایطش اقا بهش حقوق بده کم نذاره 

کاربری دست دو نفره

بیا جنوب،

اینجا فقط دختر میدن،

دیگه هیچ،

هنه چی بر عهده پسره،

لباس های محلی هم مثل چی گروننننن

اینجا از بچگی مادر و پدر برا بچه سرمایه جمع میکنن،

تا بتونه ازدواج کنه

خلاصه که ...

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

سمت ما جهیزیه رو کامل عروس میاره و تهیه خانه بر عهده داماد .الان دیگه باید زن و مرد دوشادوش هم کار ک ...

نه این عمومیت نداره

بابام شاغل بود همه چی به نام مادرمه،بابام هیچی به اسمش نیست

یا برادرم نصف نصف با خانومش همه چی و شریکی زدن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،