2777
2789

خواهرم توی اواخر بهمن غیبت کرده بود امتحان شیمی داشته مریض بود تواناییش نداشت امتحان بده غیبت کرد  گواهی برد مدرسه

امروز هم امتحان بود و به خاطر اینکه از مسافرت برگشته و به دلیل کم خوابی سردرد داشت و نرفت

الان معلم به یکی از بچه ها گفخه بهش بگید نمره مستمر نداره

استرس داره،داره میلرزه

میتونه نمره کم کنه 

معلم بی درکی هست آوازه اش رو شنیدم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله می‌تونه

معلم هم بی درک نیست دوست عزیز اونم صبح شنبه قطعا خونه نبوده رفته مدرسه ولی خواهر شما به خاطر خستگی مسافرت نرفته یه فرقی باید بین خواهر شما که امتحان نداده و بقیه که پاشدن رفتن باشه دیگه خودخواه نباشید

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خب مستمر کم شه ک چی

خب نمره امتحان آخر ترم که تنها توی کارنامه نمیاد

نمره مستمر هم بخشی از نمره کارنامه اس

اون نمره بهش تعلق نمیگیره

مثلا اگه ۵ نمره از کل برای مستمر باشه، اگه نمره مستمر نباشه، نمره کارنامه اش از ۱۵ حساب میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بخاطر غیبت موجهش نه

ولی بخاطر امروز بله

نمره مستمر مجموعی از نمرات دانش آموز در طول ترم ، نظمش پ فعالیت هاش هست.

نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشه‌ای

بیشتر ببینید

معلم بی درک نیست دوست عزیز

ایشون از قبل تاریخ امتحان رو اعلام کرده 

شما باید حواستون به تاریخ امتحان باشه 

وقتی دو تا نمره مستمر نداره معلم بر چ اساسی نمره بده ؟

حق بقیه دانش آموز ها چی میشه

و بله حق دارن نمره کم کنن

خب نمره امتحان آخر ترم که تنها توی کارنامه نمیادنمره مستمر هم بخشی از نمره کارنامه اساون نمره بهش تع ...

خب معدل پایین باشه بازم که چی؟

چرا خودشو داغون کنه؟

اگرم نهایی داره مستمر هرچقدرم کم بشه مهم نیست چون نمره ی برگه فقط میره تو کارنامه

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خب معدل پایین باشه بازم که چی؟چرا خودشو داغون کنه؟اگرم نهایی داره مستمر هرچقدرم کم بشه مهم نیست چون ...

نه دیگه میگم که فقط نمره آخر ترم توی کارنامه نمیره. بخشی از نمره کارنامه اختصاص پیدا میکنه به مستمر.

حالا شاید برای اسی و خواهرش مهمه

مثلا اگه دیپلم بخواد بگیره برای کنکور مهمه.

یا در مدارش بهتر بخواد ثبت نام کنه، معدلش مهمه

چمیدونم والا خواهر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***