و ۸۰ درصد رفتار و شخصیتش به دلتون مینشست قبول میکردید؟؟؟
ب نظرم خیلی کمه ۴۰ درصد برا ظاهر
نظر شما چیههه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۴۰ درصد ب دلت نشست یا فقط ۴۰ درصد زیبایی ظاهری داره؟ب این فک کن میتونی تو بغلش باشی؟بوسش کنی و بوست ...
میخوام تجربش کنم ببینم بوسش رو
ولی میدونم کار به جاهای بد میکشه شاید
چون واقعا نمیدونم
ولی دلم میخواد باهاش باشم
۴۰ درصد به دلم میشینه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اگر حسی بهش نداری ظاهر ۹۰ درصد هم باشه فایده نداره حس اینکه میخوای ببینیش دلت تنگ میشه ذوق حرف زدن ...
اره ذوقش رو دارم کنارش حالم خوبه
ولی قیافش نمیدونم ب دلم زیاد نیس انگار همون ۴۰ درصد
ولی دلتنگش میشم
نگفتم باهاش باش ک😑😑گفتم تصور کنن عقدی ن چیزی فقط دوس داری باهاش باشی😒
ولی بدون تصور کردن خیلی متفاوته با عمل کردن
منم نگفتمکه باهاش رابطه.... داشته باشم
در حد بوسیدن
اونم میگم نمیدونم کار درستی هست یا نه