2777
2789
عنوان

حس ششم بیا😭😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 119 پست
عزیزم ازدواج میکنی فقط بیشتر دقت کن وصبر کن چون راهت اشتباهه و داری پافشاری میکنی

کی باردارمیشم؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@aaaaa166   عزیزم موش موشی همین ممد رضاهستش؟

کی ازدواج میکنم

اَرشدِ تکواندواَم بزودی مربی میشم-عاشق زبان آلمانی ام ولی درحال حاضر تایم ندارم برم دنبال زبان آلمانی🛐✨️عاشق نومزدم هستم و تاریخ 1404/4/4مهرم به دلش افتاد🫦👱‍♀️بهمن ماه یا اسفندماه 1404بله برونمونه☺️💕باافتخارایرانیم✨️🪷و عاشق تاریخ کشورم هستم مخصوصن کوروش:)🥲💗خوشحال میشم برام صلوات بفرستید.🌿😭✨️

بیشتر ببینید
یعنی ازدواج خیلی عالی پیش رو داری ولی باید یکم صبر کنی عجله نکن توام روی خوش زندگی رو میبینی فقط احت ...

میشهه درخواستمو قبول کنی

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

بیشتر ببینید