2777
2789

این سوالو پرسیدم که تهش بهتون بگم خواهشااا تو روابط خواهر برادری بچه هاتون دخالت نکنید 

من خودم بشخصه از بچگی انقدر پدر و مادرم تو رابطه منو خواهرم دخالت کردن انقدر طرفداری بی جا و نادرست کردن که منو خواهرم اصلا شبیه خواهرا نیستیم رابطه بشدت سردی داریم چون هرچیزی میشد این دوتا کاسه داغتر از آش دخالت میکردم و باعث شده دیدگاه ما دوتا کاملا نسبت بهم عوض شه و اون حس خواهرانه بینمون نباشه 

اگه همچین مادری یا پدری هستید خواهش میکنم توی دعوای بچه هاتون دخالت نکنید حتی اگه زدن همو کشتن طرفداری نکنید بگید خودتون مشکلتونو حل کنید اینا دو ساعت بعدش باهم خوب میشن همون‌طور که خودتون دوست ندارید توی دعوای خودتون و همسرتون کسی دخالت کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میگم برید ی جا صداتونو نشنوم فقط دعوا میکنن برام‌مهم نیست توضیحم میخوان بدن میگم ب من ربطی نداره صداتون نیاد 

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
نباید دخالت بشه خواهرم چند سالی از من کوچیکتره بچس وقتی بهم میپریم اگر کسی دخالت نکنه زودی تموم میشه ...

یعنی آتیشیما 

بسکه پدرم دخالت کرده از خواهرم متنفر شدم میدونم اونم تقصیری نداره چون طبیعت بین منو اون همینه ولی این دوتا نزاشتن

نمونه ای واقعا

🤣صداشونو نشنوم برام کافیه.نهایت دخالنمو میگم ب پسرم میگم خودت خواهرتو بزرگ کردی دیگه خودت میدونی زحمت خودت بوده یا ب دخترم میگم داداشت تورو بزدگ کرده 

داداشش ی سال و نیم بزرگتره

صدای دعوا رو دوس ندارم

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
من از دعواشون ناراحت نمیشم...صداشون عذابم میده...میگم ساکت شین

دقیقا صداشون میره رو روان ادم

بیشتر ببینید
من هر کدوم ببینم مقصره باهاش دعوا میکنم دعوا که به اون صورت نه ولی تذکر میدم،اینطوری نیس که اصلا دخا ...

بله هیچی نگو چون اون یکی بالاخره یاد میگیره یروز جلو زورگوییش وابسته 

شما طرفداری کنی پس فردا کوچیکه می‌ره تو جامعه یکی بهش زورمیگه ولی چون تجربه دفاع ندارم و منتظره یکی مثل شما ازش دفاع کنه آسیب میبینه