2777
2789
عنوان

پول ....

756 بازدید | 4 پست
آیا تا به حال دقت کرده اید که بیشتر افراد بدبخت و بیچاره که هر روز با آنها برخورد میکنید، افراد ثروتمندی هستند؟ بدبختی که این افراد متحمل آن می شوند به خاطر این نیست که پول کافی برای خریدن یک غذای درست و حسابی را ندارد. به این خاطر است که همه انسانها توقع بیشتری از پول دارند. پول نمی تواند همه آنچه که میخواهید را برای شما بخرد، اما در نظر آنهایی که همه چیزشان را برای پول می دهند، قبول اینکه برای رسیدن به موفقیت جزئی باید خیلی تلاش کنند مشکل است.

پس اگر شما هم جزء دسته آدم های ناراحتی هستید که فکر می کنید پول پاسخ مشکلات شماست، لازم است که بیشتر در این مورد فکر کنید. شما فقط به خاطر احساسات خودتان است که احساس خوشبختی نمی کنید. جمله ای هست که میگوید، "اگر الان و اینجا خوشحال نباشی، هیچوقت خوشحال نخواهی شد." این جمله مفهوم بسیار عمیقی دارد. یک کودک بی پول که زیر باران خیس آب شده است، می تواند با تصور یک حمام داغ شاد و خوشحال شود درحالیکه همان باران برای یک مرد ثروتمند می تواند خاطرات بدی را به ذهن بیاورد چون معشوقه اش را از دست داده است. مسئله این است که بفهمیم شادی و خوشبختی مسئله ای نیست که بتوانیم با چیزی خارجی، حال چه پول باشد چه هر چیز مادی دیگر، آن را به دست آوریم. خوشبختی چیزی است که خودتان می توانید آنرا در هر موقعیتی که باشید انتخاب کنید. شرایط و موقعیت نیست که ممکن است بد باشد یا خوب باشد، طریقه نگاه کردن شما به آنهاست که آنها را خوب یا بد می کند.

البته پول مهم است و به ما کمک می کند که لذت بیشتری از زندگی ببریم. اما در همان حال، پول خیلی زیاد، با خود خوشبختی نمی آورد. باید این را خوب بفهمید.

پول خوشبختی نمی خرد
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
اما چرا پول نمی تواند حس ماندگار خوشبختی را در ما ایجاد کند؟ بخشی از آن به این دلیل است که مردم خوب نمی دانند که باید با پولشان چه کار کنند. گاهی اوقات طریقی که مردم پولشان را خرج می کنند حتی می تواند آنها را ناراحت تر هم بکند. برای مثال، مردم معمولاً لذت بسیار زیادی از ارتباط با یکدیگر می برند. اگر اولین کاری که برنده های لاتری می کنند این باشد که کارشان را ول کنند و به کشوری بروند که هیچیک از آشنایانشان آنجا نباشد، احساس تنهایی و افسردگی خواهند کرد.

مشکل اصلی این است که مغز انسان در برابر تجارب مثبت شرطی می شود. بدست آوردن مقدار زیادی پول که انتظارش را نداشتید، چیز خیلی خوبی است اما با گذشت زمان واکنش شما به آن عادی می شود. انسان به همه چیز عادت می کند، از بهترین وقایع و تجربیات گرفته تا بدترین آنها، کم کم برای او عادی می شود
اینجا سوال دیگری مطرح می شود. با این تفاسیر خوشبختی چه اهمیتی می تواند داشته باشد؟ افرادی که مبتلا به بیماری های حاد هستند خودشان را به همان اندازه بقیه خوشحال می دانند اما باید پول خیلی زیادی را برای سلامتی خود خرج کنند. خیلی از لذت بخش ترین تجربیات زندگی خوشبختی نمی آورد. مثلاً بچه دار شدن که ابتدا یکی از لذت بخش ترین تجربیات زندگی هر فرد است بعد از مدت کوتاهی دیگر آن احساس شادی اولیه را در فرد ایجاد نمی کند اما این به آن معنا نیست که باید دست از بچه دار شدن برداریم.

بخشی از مفهوم زندگی این است که بالا و پایین داشته باشد. زندگی که همیشه از خوشبختی و شادکامی توام باشد، زندگی چندان خوبی نخواهد بود.

طبق بررسی محققان حداقل یک رابطه مهم بین پول و خوشبختی وجود دارد آن این است که بعد از مدتی آنها که احساس خوشختی می کنند می توانند پول بیشتری کسب کنند. پس بااینکه پول نمی تواند موجبات خوشبختی افراد را فراهم کند، خوشبخت بودن می تواند برای آنها پول ساز باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از مطالب قشنگت مامان غزل

اما در مورد بچه باید تجربه خودمو بگم اول احساس میکردم بچۀ بزرگ لذتی برای مادر نداره و خوبه که همیشه همون اندازه کوچیک بمونه ولی الان بزرگتر شدن دخترمو دوست دارم و میبینم که قبلا در اشتباه بودم و اون احساس خوشبختی که قبل و بعد به دنیا اومدنش به وجود اومده بود به نوعی هنوز ادامه داره ولی تعریفش با گذشته فرق کرده و عوض شده.