2777
2789

من اگر تو اولویت  ثبت نام رشته تجربی و مدارس سمپاد رو بزنم ولی آزمون سمپاد درنیام میتونم نمونه دولتی ثبت نان کنم یا اگر سمپاد دربیام ولی نخوام تجربی برم میتونم ریاضی برم تروخدا جواب بدید تو کافی نت نشستم

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..
نه فقط میتونی تجربی سمپاد ثبت نام کنی که قبول نشی باید بری مدرسه عادی، خوب 3 تا اولویت داره 3 تا انت ...

اگر اولویت دوم رو بزنم مدرسه نمونه دولتی رشته تجربی اونوقت درمیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جواب سوال اولت : اگر نمونه قبول بشی میتونی ثبت نام کنی. 

سوال دومت:چون با توجه به ظرفیت هر رشته پذیرش دارن، پس وقتی تو تجربی انتخاب کنی و قبول بشی احتمال تغییر رشته ی شما خیلی کمه. 

اگر ریاضی دوست داری چرا همون اول ریاضی رو انتخاب نمیکنی؟ احتمال قبول شدنت از تجربی بیشتره

جواب سوال اولت : اگر نمونه قبول بشی میتونی ثبت نام کنی. سوال دومت:چون با توجه به ظرفیت هر رشته پذیرش ...

دو دلم نمیدونم چه رشته ای برم