2777
2789
عنوان

کنکوری های صفر تجربی یا خیلی وضع خراب بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9811 بازدید | 353 پست
کنکور های ۴۰۳ رو چاپ کنین حله گریه نکن خدا بزرگه

من الان زیست  ۱۵ فیزیک و شیمی و ریاضی ۱۰ درصد میزنم تو آزمون ها 

بنظرتون تمرکزم رو بذارم روی کنکور تیر یا اردیبهشت؟

واسه نهایی هم هیچی نخوندم

کلی فصل نخونده هم دارم از شیمی و فیزیک😭موندم چی کنم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین انسانی ام ولی خیلی دمت گرم

خواهش میکنم 

شمام استراتژی منو برو  دو هفته درسنامه طور با فیلم سریعتره مثلا کاموا رشته انسانی ببین و بهدش از کنکوریوم رشته انسانی ازمون بزن فقط داخل ها که وقت کنی بزنی

من الان زیست ۱۵ فیزیک و شیمی و ریاضی ۱۰ درصد میزنم تو آزمون ها بنظرتون تمرکزم رو بذارم روی کنکور تی ...

اردیبهشت 

این روشی که گفتم برین تارگت روی اردیبهشت باشه خواهشاً 

درصد زیست و شیمیم میخوام حدود ۶۰ بشه فیزیک ۴۰ و خورده ای ریاضیم ۳۰تا۴۰ میشم به نظرم تراز زیادی نمیده

من پارسال این حدود شدم ولی با زیست و شیمی پایین تر و فیزیک بالاتر، حدود 8600 داد فک کنم

از الان خوب بخوای جمع کنی زیست و شیمی و فیزیکو، میانگین 30 میزنی

واسه کنکور تیر یا اردیبهشت؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱