2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بددهنه چیکار کنم

542 بازدید | 28 پست

مهمان مادرشوهرم هستیم تو‌راه که داشتیم میومدیم سر ی مسئله الکی هزارتا فحش بد بهم داد ولی من سعی میکنم جواب ندم بازم الان داره قلبم میترکه حالم اصلا خوب نیست مجبورم‌ ب روی خودم نیارم خونه پدر شوهرم .سر ی شوخی الکی حتی اسم مرده هامم آورد .از خدا میخوام فقط سایشو از زندگیم برداره خیلی ازش خستم فقط بخاطر دخترم و خانوادم هیچی نمیگم از خدا میخوام زودتر از شرش خلاص شم ۸ساله تمام تلاشمو کردم درست نشدو خودم مریض و بدبخت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫥🫥😂پشماام ، عزیزم معمولا مردا وقتی میبینن زن برای نیاز های زندگیش بهشون وابسته است . اذیتش میکنن براش شاخ میشن ، حس خود بزرگ بینی میگیرن 

بنظرم برو سرکار ببین چجوری موش میشه 

البته اگه شرایطش رو داری 

😉

دعا میکنم لال بشن 

مخصوصا شوهر خودم و شوهر شما

من ٩٩درصد مواقع که شوهرم صحبت میکنه میگم انشالله لال بشی 

ولی خدا متاسفانه صدای قوی و رسا تری بهش میده نمیدونم خواستمو بد متوجه میشه قربون اون عظمتش برم

سکوت راهکار درستی نیست. باید با احترام و ادب بهش بگی احساس تنفر می کنی.

هیچ فایده ای نداره هزار راهو امتحان کردم فایده نداشت بدتر شده هرروز بدتر میشه چون آدم عوضی هست میترسم ب خانوادم بگم دخترم کوچیکه 

دعا میکنم لال بشن مخصوصا شوهر خودم و شوهر شمامن ٩٩درصد مواقع که شوهرم صحبت میکنه میگم انشالله لال بش ...

من خیلی نفرینش میکنم خدا هم میدانه نفرینم بحقه ولی هیچوقت هیچ بلای سرش نمیاد 

منم همین دغدغه رو داشتم و دارم ولی الان هزاران برابر بدتره چون جلوی بچه رعایت نمیکنه و بچم یادگرفته و هنه جا تکرار میکنه. پسرم ۸سالشه هرچی میگم نگو میگه بابا میگه..... جیگرم خونه چجوری بچم نگه