2777
2789
عنوان

چه صحنه ای بود دیدم

122 بازدید | 6 پست

وای تو اتوبان ترافیک شد و دو تا ماشین که نمیدونم سر چی باهم دعواشون شد یکی شون پیاده شد همه ی شیشه های ماشین اون یکیو با قمه خورد کرد و راننده رو از ماشین پیاده کرد و کتک زد.. بعضی وقتا فکر میکنم انسان عجب موجود عجیبیه! هیچ رحمی ندارن بعضیا هیچ گذشتی ندارن.. اخه سر یه رانندگی ساده این چه کاریه! شاید اون بیچاره مریض باشه یا هر چی.. بالاخره پدر و بچه ی یه خانواده س..

باید اینا رو بکشن بالا که قمه میکشن مگه عهد قاجاره؟

واقعا شوکه شده بودم دقیقا کنار ماشین منم بود ماشینش اصلا اندازه ی شمشیر بود دستشو میاورد بالا و محم قمه رو میاورد پایین عین فیلمای زامبیا بود اصلا! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم. اخرم نفهمیدم چی شد هیچ کس جرات نمیکرد بره سمتش نمیدونم کسی جداشون کرد یا طرفو کشت! خیلی عجیب و وحشتناک بود

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا شوکه شده بودم دقیقا کنار ماشین منم بود ماشینش اصلا اندازه ی شمشیر بود دستشو میاورد بالا و محم ...

وا مگه مردم دیوونه ن برن نزدیک؟

والا میزد یکیم میکشت.معلوم نیست چی میخورن و میکشن اینجوری میشن

شوهر دختر عمه من یه بار تو اتوبان دعواش شد البته خودش قصد دعوا نداشت ماشین پشتی هی بوق میزد اینم سرشو از پنجره آورد. بیرون گفت وقتی راه نیست کجا برم از قضا ماشین پشتی چند تا جوون بودن که ماشین رو دزدیده بودن سریع پیاده میشن شروع به کتک زدن این میکنن با چوب و قفل فرمون میزنن تو سرش بعدم جلو دختر عمم و بچه ۵_۶ سالش با ماشین از رو سرش رد میشن 

یعنی واقعا ببینید بعضیا چقدر میتونن حیوون باشن که جلوی یه بچه پدرش رو بکشن