2777
2789
حقیقتا من ن استعدادنه حوصله طراحی دوخت ندارم حسابداری ام خوبه علاقه دارم ولی تو شهر ما اصلا نیست شای ...

من بعنوان کسی که ریاضی خونده 

پشیمون هستم 

حالا هرجور صلاح میدونی هرکاری لازمه بکن❤️❤️❤️❤️❤️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر نیست عزیزدلم هیچوقت دیر نیست من دیر فهمیدم که دیگه دوازدهم ریاضی بودم و برگشت سخت بودیازدهمم میف ...

گلم نیاز نیست حتما رشتت فنی باشه بدون مدرک هم میتونی کار کنی حالا کنکور بده اگه خواستی علاقتون دنبال کنی بهم پیام بده خواهرم دوره های خیاطی و حسابداری خریده اگه خواستی رایگان بهت میدم 

بخدا هیچ رشته ای آینده طراحی دوخت و حسابداری ندارن فکر نکنی بیام ریاضی خوبه من خودم ریاضی ام هیچ کار ...

رشته عکاسی چطور؟

دخترم نهمه میگه میخوام عکاسی بخونم 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
گلم نیاز نیست حتما رشتت فنی باشه بدون مدرک هم میتونی کار کنی حالا کنکور بده اگه خواستی علاقتون دنبال ...

من کنکور دادم مهندسی شیمی قبول شدم 

بخاطر یه مشکلی نشد که برم 

خداروشکر که نرفتم 

فهمیدم اصلا واسم آینده نداره 

الان دنبال زبانم

من کنکور دادم مهندسی شیمی قبول شدم بخاطر یه مشکلی نشد که برم خداروشکر که نرفتم فهمیدم اصلا واسم آیند ...

من دوره زبان دارم اگه میخای بهت میدم بهترین دوره از بهترین مدرس

رشته عکاسی چطور؟دخترم نهمه میگه میخوام عکاسی بخونم

عالیه😍👍🏻 حتما حمایتش کنین اگه علاقه داره 

رشته های زیبایی و پوشاک و عکاسی و حسابداری و زبان 

همیشههههه رو بورسه 

همیشهههههههههه

من دوره زبان دارم اگه میخای بهت میدم بهترین دوره از بهترین مدرس

مدرک معتبر میخوام 

میخپام آیلتس بگیرم