2777
2789
گلم اندازه داره دیگه بر حسب مقدار مواد هست اندازه هااین نرمالشه شیرین کمتر دوست داری کم تر بریز تو

عزیزم با 5 تا تخم مرغ میشه یه لیوان شکر ریخت خیلی هم خوبه خود من کیک درست میکنم و میدونم اگر اندازه ی آرد کمتر از شکر باشه کیک شکرک میزنه با این اندازه ی شکر باید حداقل 3 لیوان و نیم آرد ریخت تو کیک 

قبول😂حالا درست چیه

باید کلی کلمه زبان با فعل های بی‌قاعده رو بخونم )کلمه ها باید فارسی به انگلیسی ،برعکس ، املا و...همه چیزش تمرین بشه 

مطالعاتم دو درس رو بخونم 

عربی هم یک درس کامل با درس بعدی کلمات 

اگر وقت بشه یکمم ریاضی 

پایه ای 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با 5 تا تخم مرغ میشه یه لیوان شکر ریخت خیلی هم خوبه خود من کیک درست میکنم و میدونم اگر اندازه ...

ن من همیشه با این دستور پختم شکرکم ندیدم ب هیچ وجه 

اصلا شیرینیش  زیاد معلوم نیس  

دستورا متفاوته سلیقه ها هم همچنین

موفق باشین🌹

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

ببخشید خیلی شیرین نمیشه؟

نمیدونم سلیقه تون چجوریه 

من عاشق شیرینیم این مقدار شیرینی مخصوصا با وجود پودر کاکائو تلخ که توش میریزیم خنثی میشهو ب دل نمیزنه کاملا نرماله

باید کلی کلمه زبان با فعل های بی‌قاعده رو بخونم )کلمه ها باید فارسی به انگلیسی ،برعکس ، املا و...همه ...

یا ابالفض

نمیدونم سلیقه تون چجوریه من عاشق شیرینیم این مقدار شیرینی مخصوصا با وجود پودر کاکائو تلخ که توش میری ...

درسته  حواسم به پودر کاکائو نبود 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

خب من الان همزن در دسترسم نیست بنظرت میشه بریزم تو مخلوط کن

امتحان نکردم تا حالا نمیتونم چیزی بگم تو نت سرچ کن ببین میشه یا نه

اره مخصوصا اگه تلخ باشه مال من اصل و تلخ بود

خوب میشه  تو عکس که پفش زیاد هست  حتما درست میکنم  طبق دستورتون 

کیک های من تا ۶ سانت پف میکنه

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

منم کیک میپزم،عکس بفرستم نمیدونم کی منتشر میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوب میشه تو عکس که پفش زیاد هست حتما درست میکنم طبق دستورتون کیک های من تا ۶ سانت پف میکنه

اره پفش عالیه