2777
2789
عنوان

چه برنامه ای امسال برای اصلاح و بهتر شدن و جبران سالی که گذشت دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 18432 بازدید | 1018 پست
﷽💞⭐️وَمَنْ عَمِلَ صَالِحاً فَلِأَنفُسِهِمْ یَمْهَدُونَ... ۴۴_رومکسانی که کار شایسته انجام دهند(در و ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه خدا بخواد حافظ کل هستم، فکر اینکه یک ساله حفظ کنی و تموم رو فراموش کن، لازمه حفظ قرآن انس دائ ...

عزیزم در مورد حفظ تصویری قرآن اطلاعاتی دارید؟

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
من تصمیم دارم هر روز صد تا صلوات برای سلامتی و فرج امام زمانم بهشون هدیه کنم.خدا کنه آقا هم برای من ...

خیلی خوبه عزیزم ،منم تصمیم دارم ذکر یا مهدی ادرکنی رو ۳۱۳ مرتبه بگم که خودشون دوست دارن،ان شالله که توفیق داشته باشم..

الهی آمین 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید
دمتون گرمممم بابا😍

🥰

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید
😍

وَلَقَدْ آتَيْنَا لُقْمَانَ الْحِكْمَةَ أَنِ اشْكُرْ لِلَّهِ وَمَنْ يَشْكُرْ فَإِنَّمَا يَشْكُرُ لِنَفْسِهِ وَمَنْ كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ حَمِيدٌ. (سوره ۳۱، لقمان، آیه ۱۲)

و به راستى لقمان را حكمت داديم كه خدا را سپاس بگزار و هر كه سپاس بگزارد تنها براى خود سپاس مى گزارد و هر كس كفران كند در حقيقت خدا بى نياز ستوده است.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

به تبعیت از دعای کوثر قران

🌹حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمودند :

« اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ؛

خدایا مرا خرج کاری کن که مرا برای آن آفریدی.»🤲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

💠 امیرالمومنین امام علی علیه السلام

الْأَيَّامُ صَحَائِفُ آجَالِكُمْ فَخَلِّدُوهَا أَحْسَنَ أَعْمَالِكُمْ

⏳️هر روز صفحه ای از عمر شماست، پس آن را با بهترین عمل خود جاویدان کنید.📩

📗غرر الحکم ص١١۵

بیشتر ببینید

🌅ما داریم بین‌الطلوعین ظهور را پشت سر می‌گذاریم ، 

عن‌قریب است که خورشید بالا بیاید. 

☀️چطور در بین‌الطلوعین ، شيطان حداکثر فشار را می‌آورد که بخوابی ، 

👹الآن هم شیطان حداکثر فشار را آورده و می‌آورد ، 

انسان را در خواب فرو می‌برد ، 

آن جدّیت و صلابت را از انسان می‌گیرد ،

آن کالجبل‌الراسخی که باید یک فرد ، یک شیعه ، 

یک مؤمن در یاری امام زمانش باشد 

که هیچ تندبادی او را تکان ندهد ، آن عزم را می‌گیرد.

▫️استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده

بیشتر ببینید

🫶خودسازی قبل از ظهور 🤌

🔹آنهایی که ادّعا دارند وقتی حضرت تشریف آوردند

جان خود را فدای ایشان می‌کنیم، 

نه، اینطور خبرها نیست! 

«لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا»(انعام/۱۵۸)

🔸اگر از قبل، نفس خود را تزکیه نکرده باشی 

و مراتب ایمان را طی نکرده باشی،

نفعی برای تو ندارد. 

نمی‌توانی تسلیم خواست امام زمانت باشی.

نمی‌توانی آن عدالت را بپذیری.

🔹 چون سال‌ها عادت کردی که هر چه دلت خواست انجام بدهی، بی‌عدالتی انجام بدهی و روی خواسته‌ی نفس جلو بروی. نمی‌توانی یک ‌شبه برگردی بگویی سرور من! مطیع و تسلیم و فرمانبردار شما هستم!

⚜پس، از الآن انسان باید به فکر بیفتد و خودش را بسازد. 

💠استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده 

بیشتر ببینید
﷽💞⭐️وَمَنْ عَمِلَ صَالِحاً فَلِأَنفُسِهِمْ یَمْهَدُونَ... ۴۴_رومکسانی که کار شایسته انجام دهند(در و ...

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ