2777
2789
رو چیزای با ارزشتر و مهمتر زندگیتون فوکوس کن عزیزم

مثلا اون زمان رابطع که داشتیم فرداش یادم می‌رفت بحث و ناراحتی ها ولی الان بهترین رابطه هم داشته باشیم تو ذهنم میمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا با وجود رابطه خوب بازم از همسرشون بدی و خیانت و چیزای ناخوشایند دیدن

دقیقا... بیشتر به ذات طرف بستگی داره..

مامانم سر من که حامله بوده استراحت مطلق بوده همراه با خونریزی شدید اما بابام بخاطرش کلی صبر کرده هنوزم می‌کنه... مردا هم مردای قدیم... مامانم‌ یه زن کاملا ساده پوشه از اونا نیست که لختی بپوشه و آرایش اینا بکنه تو خونه اما بابام سرش تو لاک خودشه و انتظار زیادی نداره 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

آخه نمی‌دونم متوجه میشی چی میگم یا نه همیشه تو فکرم بود عیب ندارع خوب میشیم رابطه جنسی خوبی داریم خو ...

اگه به رابطه جنسی بود کسی طلاق نمی‌گرفت...یکیو میشناسم می‌گفت قبل اینکه بریم دادگاه طلاق بگیریم یه دل سیر رابطه برقرار کردیم... رابطه جنسی بیشتر از هوس منشأ میگیره نه بر پایه عشق 

چرا خب ..مشاوره رفتین حیفه اول تلاشتونو بکنید اگه شد راه آخر جدا بشید

خیلی ناامیدم بشدت بددل هست بهم به همه چیزو همه کار من کار دارع همه میگن آدم های بددل درست شدنی نیستن

کلا خیلی دلسرد و ناامید شدم هر چی برگشتم ادامه بدم دیدم نمیتونم

درکت می‌کنم گاهی سر هیچ حرمت ها می‌شکنه و هیچی مثل قبل نمیشه شدنش ممکنه اما به سختی