2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش

115 بازدید | 13 پست

تو دوسال وهشت ماهگی رنگ هارو بلد نباشه حرف نزنه  و و کلا تاخیر داشته باشه و  بزرگتر شده باشه خوب شده باشه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید

اره بچه من

دیر حرف زد

تقریبا ۴ سالگی صحبت کرد

از وقتی مدرشه میره درست شده

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
اره بچه مندیر حرف زدتقریبا ۴ سالگی صحبت کرداز وقتی مدرشه میره درست شده

رنگ و این چیزا کی یاد گرفت 

کی جیش و پی پی شو گفت 

من خیلی نگرانم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پسرم الان ۴ سال و دوماهشه هنوز کامل حرف نمیزنه گفتار درمانی بردم گفته ژنتیکه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم پسرم الان ۴ سال و دوماهشه هنوز کامل حرف نمیزنه گفتار درمانی بردم گفته ژنتیکه.

بقیه موارد ش خوب هست ؟مثلا رنگ هارو بلده 

بیشتر ببینید
گفتار درمانی بردیش؟

چند جلسه بردم خیلی گریه کرد گفتم بزرگتر بشه بعد ببرم

بیشتر ببینید
بقیه موارد ش خوب هست ؟مثلا رنگ هارو بلده

چند تایی رو بلده.میفهمه چی میگم و الان یه چند ماهیه داره سعی میکنه جمله بگه اینطوری که چندتا کلمه رو کنار هم میذاره.

ولی هنوز جا داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند جلسه بردم خیلی گریه کرد گفتم بزرگتر بشه بعد ببرم

سعی کن مهد بذاریش یا جایی ببریش که در کنار بچه ها باشه اینطوری پیشرفتش سریعتره.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رنگ و این چیزا کی یاد گرفت کی جیش و پی پی شو گفت من خیلی نگرانم

سلام پسر من هم مثل پسر شما تأخیر داره و دلش میخواد با وسایل اشپزخونه بازی کنه و عاشق آب بازیه یه جا خوندم گفته بودین پسرتون از گوشه چشم نگاه میکنه میچرخه ،پسر من با گوشه چشم خطوط و اشکال مثل گلای قالی رو دنبال میکنه و به وسایل چرخشی علاقه داره که تشخیص اوتیسم دادن الآن بچتون مشکلی داره چون پسرم ارتباط میگیره و دستور پذیری داره 😭

سلام پسر من هم مثل پسر شما تأخیر داره و دلش میخواد با وسایل اشپزخونه بازی کنه و عاشق آب بازیه یه جا ...

سلام چه کسی تشخیص اوتیسم داده؟

مشکلات دیگه ای هم داره؟

من پسرم الان تنها مشکلش تکلم هست وگرنه دیگه نه دور خودش می‌چرخه و نه از گوشه چشم نگاه میکنه

بیشتر ببینید
سلام چه کسی تشخیص اوتیسم داده؟مشکلات دیگه ای هم داره؟من پسرم الان تنها مشکلش تکلم هست وگرنه دیگه نه ...

من متخصص مغز و اعصاب از رو یه فیلم پسرم که داشت از گوشه چشم نگاه میکرد میدوید و اینکه خودم گفتم به وسایل چرخشی علاقه داره اصلا بچه رو ندید چون بچم تو ماشین خواب بود ،پسرم مشکل دیگه ای که نداره جز همون مشکل تکلم و هرزگاهی دویدن و از گوشه چشم خطوط رو دنبال کردن.

من متخصص مغز و اعصاب از رو یه فیلم پسرم که داشت از گوشه چشم نگاه میکرد میدوید و اینکه خودم گفتم به و ...

بهتون پیام دوستی میدم قبول کنید اونجا صحبت کنیم

بیشتر ببینید